Samira Maas

Acteur

Samira Maas is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Magnesium

2012 | Korte film, Drama

Nederland 2012. Korte film van Sam de Jong. Met o.a. Denise Tan, Samira Maas en Vanja Rukovina.

Zwanger tienermeisje krijgt in abortuskliniek te horen dat ze vijf dagen beslissingstijd moet nemen. In de tussentijd oefent ze obsessief voor een belangrijke turnwedstrijd.

Cabo

2012 | Korte film, Drama

Nederland 2012. Korte film van Ivan Barbosa. Met o.a. Tarikh Janssen, Samira Maas en Adison dos Reis.

We kennen Kaapverdië vooral van Cesária Évora, die pas aan het einde van de film te horen is. Artur is een ambitieuze Kaapverdiaan die geneeskunde studeert en tussen twee werelden leeft. Hij heeft een Nederlandse vriendin en probeert uit alle macht te integreren, maar zijn broer Harold bewandelt kortere wegen naar Rome. En dan is er nog die Afrikaanse jongedame die een kind van hem heeft, wat niemand mag weten. Hoe lang gaat Artur dit nog volhouden?

Joy

2010 | Drama

Nederland 2010. Drama van Mijke de Jong. Met o.a. Samira Maas, Coosje Smid, Dragan Bakema, Lisette Livingston en Dalorim Wartes.

Met Joy voltooide De Jong een drieluik rond opgroeiende, ontoegankelijke meisjes, dat ook Bluebird en Het Zusje van Katia omvat. Joy (prima debutante Maas), is achttien jaar geleden als pasgeborene te vondeling gelegd. Nu, na jaren van kindertehuizen en emotionele leegte, wil ze op zoek naar haar moeder. De camera zit dicht op de huid van Joy, een bruusk, dolend meisje dat hunkert naar warmte. Haar naam klinkt wrang, en slaat misschien eerder op de nadrukkelijk opgewekte dancehit 'Tu es foutu' van In-Grid, waar Joy steeds naar luistert. Gouden Kalveren voor Beste Film, Beste Script en voor de bijrol van Coosje Smid.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Samira Maas op televisie komt.

Reageer