Im Sang-soo

Regisseur, Scenarist

Im Sang-soo is regisseur en scenarist.
Er zijn 4 films gevonden.

Rio, I Love You

2014 | Komedie, Drama, Fantasy, Romantiek

Brazilië/Verenigde Staten 2014. Komedie van Guillermo Arriaga, Stephan Elliott, Im Sang-soo, Nadine Labaki en Fernando Meirelles. Met o.a. Basil Hoffman, Emily Mortimer, Rodrigo Santoro, Nadine Labaki en Harvey Keitel.

The Housemaid

2010 | Thriller

Zuid-Korea 2010. Thriller van Im Sang-soo. Met o.a. Seo Woo en Jeon Do-yeon.

Er broeit iets tussen een jong dienstmeisje en haar werkgever. Als dat maar goed gaat. Remake van klassieke Zuid-Koreaanse thriller Hanyo.

Do-nui mat

2012 | Drama

Zuid-Korea 2012. Drama van Im Sang-soo. Met o.a. Maui Taylor, Kim Kang-woo en Baek Yun-shik.

Assistent van een rijke Koreaanse zakenvrouw moet kiezen tussen loyaliteit aan haar – en haar geld – of haar veel sympathiekere dochter.

Baramnan gajok

2003 | Drama

Zuid-Korea 2003. Drama van Im Sang-soo. Met o.a. Moon So-ri, Hwang Jeong-min, Kim In-moon en Bong Tae-gyu.

Regisseur Im, vaker in de weer met de innerlijke turbulenties van de Koreaanse vrouw, toetert de kijker nog eens in het oor: ‘Zo maak je professioneel een puinhoop van je huwelijk!’ Advocaat Joo en wederhelft Hojung vinden in andere bedden wat zij thuis missen, hetgeen sneller dan gedacht nieuwe, onoverkomelijke obstakels oplevert. Zo gezien rijmt de koude, directe filmstijl uitstekend met de emotionele afgronden in de hoofdfiguren en met de elkaar snel in naargeestigheid overklassende gebeurtenissen. In Zuid-Korea zorgden de vrijpostige affiches bij deze ontleding van een comateuze relatie voor enige controverse.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Im Sang-soo op televisie komt.

Reageer