Brad Southwick

Producer

Brad Southwick is producer.
Er zijn 4 films gevonden.

Rogue Force

1998 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1998. Actiefilm van Martin Kunert. Met o.a. Michael Rooker, Robert Patrick, Diane DiLascio, Louis Mandylor en James Kisicki.

De FBI staat voor een raadsel als de leiders van een van de machtigste criminele organisaties, die normaal gesproken onaantastbaar zijn voor justitie, een voor een worden vermoord. Tijdens het onderzoek komt een FBI-agent tot de conclusie dat alleen een speciaal arrestatieteam met de best getrainde lokale politieagenten hiertoe in staat is. Omdat de FBI-agent slechts heel weinig bewijzen hiervoor heeft en omdat hij binnen de politiemacht niemand vertrouwt, staat hij vrijwel alleen tegenover de best getrainde en hardste agenten van de stad. (IdH/VPRO Gids)

Living In Peril

1996 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1996. Thriller van Jack Ersgard. Met o.a. Rob Lowe, James Belushi, Dean Stockwell, Alex Meneses en Richard Moll.

Vanaf het moment dat architect Walter Woods (Lowe) zich op weg begeeft naar LA voor een belangrijke opdracht, ontmoet hij niets dan gekken die het op hem hebben voorzien. Eén gek gaat wel heel ver en drijft Walter op de rand van waanzin. Spanningloze thriller, met een voorspelbaar plot, misplaatste grappen en een suffe Rob Lowe die een irritante neuroot neerzet. (RdL/VPRO Gids)

Angel IV: Undercover

1994 | Actiefilm

Verenigde Staten 1994. Actiefilm van George Axmith en Richard Schenkman. Met o.a. Mark Decarlo, Sam Philips, Shane Fraser en Darlene Vogel.

Zich uitgevend voor fotografe, voegt Angel zich bij de nieuwe rockformatie AK47 om erachter te komen wie Paula heeft vermoord, een vriendinnetje uit de tijd dat Angel nog een hoertje was. Als hoofdverdachte wordt de leadzanger Piston Jones aangewezen. Hij is een roekeloze artiest die wordt achtervolgd door de herinnering aan zijn overleden muziekvriend. Afgestompt door de roem zoekt hij bevrijding in seks, drugs en alcohol. Als een ruzie met zijn vriendin Jade leidt tot de ongelukkige dood van Paula loopt de spanning op. Aan Angel de taak om de echte moordenaar te vinden voor het te laat is

Angel IV: Assault With A Deadly Weapon

1993 |

Verenigde Staten 1993. George Axmith. Met o.a. Darlene Vogel, Shane Fraser, Sam Phillips, Mark DeCarlo en Kerrie Clark.

Seks, drugs en rock 'n' roll. Daaraan wordt nog een narcistische popzanger, die verdacht wordt van moord op een hoertje toegevoegd. In dit clichéwereldje beweegt zich een sympathieke fotografe van de politie, die goed en slecht ontrafelt. Een filmpje dat heel snel vergeten is, al is hoofdrol Vogel verleidelijk en komt ze waarachtig over. Het ondiepe scenario werd in elkaar gevlochten door Dode B. Levinson en Frank Chance. Gerry Lively stond achter de camera.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Brad Southwick op televisie komt.

Reageer