Teresa Budzisz-Krzyzanowska

Acteur

Teresa Budzisz-Krzyzanowska is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Die Abfahrt

1992 | Drama

Polen/Duitsland 1992. Drama van Magdalena Lazarkiewicz en Piotr Lazarkiewicz. Met o.a. Teresa Buczisz-Krzyzanowska, Malgorzata Lipmann, Halina Winiarska, Krzysztof Janczar en Wojciech Siemion.

Een Volksduitse weduwe woont met haar ongetrouwde dochter in een Pools bejaardentehuis. Hun medebewoners zijn jaloers, omdat ze af en toe keiharde D-Marken ontvangt en daarmee gunsten koopt bij het personeel. Als ze het onderkomen verlaat, omdat ze een bevlieging heeft om in haar oorspronkelijke huis te willen sterven, blokkeren de bewoners de toegang als ze zich later bedenkt en terug wil. Scenario van de regisseurs en de fotografie is van Jacek Osadowski.

Zuraw i czapla

1988 | Familiefilm, Romantiek

Polen 1988. Familiefilm van Krystyna Krupska. Met o.a. Katarzyna Chrzanowska, Dariusz Domarecki, Teresa Budzisz-Krzyzanowska, Eugeniusz Dykiel en Barbara Soltysik.

Op het eerste gezicht een liefdesverhaal over tieners, dat zich afspeelt in het merengebied van Polen. Al spoedig blijkt echter dat de jongen een onzekere ex-verslaafde is. Hij heeft de grootste problemen zich aan te passen aan het normale leven. Deze tv-film in twee delen is wel wat lang, maar bevat in ieder geval geen vervelend gemoraliseer. Een veelbelovend debuut van Krupska, dat een eervolle vermelding kreeg op het festival voor kinderfilms in Tomar in 1988. ook bekend als CRANE AND HERON.

Nikt nie jest winien

1987 | Horror, Drama

Polen 1987. Horror van Ryszard Zatorski. Met o.a. Marek Walczewski, Teresa Budzisz-Krzyzanowska, Krzysztof Kiersznowski, Wladyslaw Kowalski en Krzysztof Tyniec.

Een spottende, bovennatuurlijke thriller. Een gefrustreerde schrijver vermoordt per ongeluk de minnaar van zijn vrouw en pleegt zelfmoord om haar daarna vanuit het hiernamaals te achtervolgen. Een vreemde, trage film spelend in het fin-de- si├Ęcle.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Teresa Budzisz-Krzyzanowska op televisie komt.

Reageer