Joe Hart

Acteur

Joe Hart is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Timeless

1996 | Komedie, Romantiek, Misdaad, Drama

Verenigde Staten 1996. Komedie van Chris Hart. Met o.a. Peter Byrne, Melissa Duge, Joe Hart, Jim Cronin en Michael Griffiths.

Een onafhankelijke lowbudgetfilm waarin Terry (Byrne), een jongen uit New York, die voor een paar kruimeldieven werkt, verliefd wordt op Lyrica (Duge), de mishandelde vriendin van een jonge gangster (Griffith). Met zijn tweeën proberen ze een nieuw leven te beginnen. Schrijver/producent/regisseur/monteur Chris Hart probeert een zekere fijngevoeligheid en tederheid in de film te brengen, deels via ongedwongen, natuurlijk acteren maar voornamelijk door impressionistisch camerawerk en uiterst poëtische beelden. De een zal het betoverend vinden, de ander ronduit saai. Het camerawerk is van Chris Norr.

The Power Within

1995 | Actiefilm, Fantasy, Familiefilm

Verenigde Staten 1995. Actiefilm van Art Camacho. Met o.a. Ted Jan Roberts, Karen Valentine, Keith Coogan, John O'Hurley en William Zabka.

Vlot werkje voor de tienermarkt. Een verlegen scholier, Stan Dryer (Roberts), krijgt een magische ring van een oude man, die hij uit een benarde situatie heeft gered. Zijn studieresultaten gaan onmiddellijk omhoog, hij wort zeer vaardig in de oosterse krijgskunst en hij valt plotseling in de smaak bij de verlokkelijkste meisjes van de school. Iemand anders maakt echter ook jacht op de ring en dat leidt tot een paar schamele momenten van spanning en flink wat rake klappen. Van acteerprestaties is heel weinig sprake, maar dat mag je ook niet verwachten bij een film, die door Josph Merhi geproduceerd is. Het oppervlakkige scenario is van Jacobsen Hart en Scott McAboy. Het camerawerk is van Ken Blakey. Ook bekend als POWER MAN.

Chance

1990 | Misdaad

Verenigde Staten 1990. Misdaad van Charles T. Kanganis en Addison Randall. Met o.a. Lawrence-Hilton Jacobs, Dan Randall, Robert Axelord, Pamela Dixon en Joe Hart.

VV.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joe Hart op televisie komt.

Reageer