Dale Trevillion is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Timeless Obsession

1997 | Fantasy, Thriller

Verenigde Staten 1997. Fantasy van Dale Trevillion. Met o.a. Venesa Talor, Todd Eckert, Samantha Mudd, Jennifer Behr en Kiara Hunter.

Alex (Eckert) mag zich gelukkig prijzen dat de weelderige Dr. Helen Gold (Mudd) zijn vaste vriendin is. Hij is echter gefascineerd van Sara (Talor), die afgebeeld staat op een schilderij uit 1772. Helen voelt dat Alex is afgeleid als ze de liefde bedrijven, maar weet niet dat haar rivale slechts een afbeelding op het schildersdoek is. Als Sara tot leven komt, kan zij Alex niet bevredigen, want zijn fantasie is sterker dan de tot vlees geworden beeltenis. Zal het Helen lukken om Alex te verlossen van zijn obsessie? Ze heeft ervoor gestudeerd en gaat uit de kleren. Het scenario voor deze seksfilm uit de Playboy-collectie is van Johnny Moses. Mooie lichamen naar Amerikaanse standaard, maar wellicht is het interessanter om met je partner lid te worden van een swingerclub of naar een reality show over seks te kijken dat dit gefakete gefuck. Het camerawerk is van Maximo Munzi.

Play Time

1994 | Erotiek

Verenigde Staten 1994. Erotiek van Dale Trevillion. Met o.a. Monique Parent, Craig Stepp, David Elliot en Jennifer Burton.

VV.

One Man Force

1988 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1988. Misdaad van Dale Trevillion. Met o.a. John Matuszak, Sam Jones, Sharon Farrell, Richard Lopez en Ronny Cox.

Matuszak, bekend door A-TEAM en MIAMI VICE werd geronseld voor deze super chliché-film over drugsagenten, die het recht in eigen hand nemen nadat ze door hun directe meerdere geen toestemming voor een arrestatie kregen wegens onvoldoende bewijs. Zijn buddy Jones wordt dan neergeknald en Matuszak wordt op non- actief gezet; dan slaat het uur der wrake. Overigens zijn laatste film, want hij stierf in 1989.

Las Vegas Weekend

1984 | Komedie

Verenigde Staten 1984. Komedie van Dale Trevillion. Met o.a. Barry Hickey, Jace Damon, Macka Foley, Vicki Benson en Kimberlee Kaiser.

Een komedie over de droom van iedere computerfanaat: het casino te laten springen met behulp van de computer en de wereld te veroveren, vooral de dames. De weinig originele film loopt stuk op het uiterst dunne verhaaltje. Een gastrolletje van horror-regisseur Ray Dennis Steckler.