Adrienne King

Acteur

Adrienne King is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Friday the 13th Part 3

1982 | Horror

Verenigde Staten 1982. Horror van Steve Miner. Met o.a. Dana Kimmell, Paul Kratka, Tracie Savage, Jeffrey Rogers en Catherine Parks.

Een amateuristisch verhaal met amateuristisch acteerwerk, maar vooruit: dit keer wat minder bloederig, en met een paar wendingen die je echt doen schrikken, vooral in 3D.

Friday the 13th, Part 2

1981 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1981. Horror van Steve Miner. Met o.a. Betsy Palmer, Amy Steel, John Furey, Adrienne King en Kirsten Baker.

Nog meer jeugdige kampeerders, nog meer bloederige executies. Als u deel 1 leuk vond...

Friday the 13th

1980 | Thriller, Horror

Verenigde Staten 1980. Thriller van Sean S. Cunningham. Met o.a. Betsy Palmer, Adrienne King, Harry Crosby, Laurie Bartram en Mark Nelson.

Een jongeman wil een einde maken aan de vloek die over het zomerkamp van Crystal Lake heerst. Twintig jaar eerder was dat het toneel van mysterieuze gebeurtenissen. Vijf kampeerders zijn nog maar nauwelijks ter plaatse, of een van hen wordt op gruwelijke wijze vermoord. Dit is nog maar het begin van een lange rij slachtoffers. Het begin van zo ongeveer de meest smakeloze horrorreeks uit de geschiedenis. Het verhaal sleept zich voort, zonder enige stijl, van de ene moord naar de andere, telkens met veel sadisme in beeld gebracht. Van sfeeropbouw is geen sprake. Het scenario werd in elkaar geflanst door Victor Miller. Vertolkt door een groep jongeren, waaronder Kevin Bacon die later in betere films zou spelen. Barry Abrams stond achter de camera. Werd eindeloos vervolgd, ook met een tv-serie in een afwijkend stramien.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Adrienne King op televisie komt.

Reageer