Peter

Regisseur, Acteur

Peter is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Agatha Christie: Thirteen at Dinner

1985 | Mysterie, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1985. Mysterie van Lou Antonio. Met o.a. Peter Ustinov, Faye Dunaway, Lee Horsley, Bill Nighy en David Suchet.

Tv-bewerking van de gelijknamige roman [KL]Lord Edgware Dies[KLE] van Agatha Christie (1933) door scenarioschrijver Rod Browning. Christie`s Belgische speurder onderzoekt de onnatuurlijke dood van een Engelse edelman en de mooie Dunaway is de weduwe van Amerikaanse afkomst en een voormalige actrice. Ook al maken ze dikwijls veel rommel voor de buis, de Amerikanen kunnen ook hele mooie dingen doen als ze alles op alles zetten: ze zijn dan niet kinderachtig met geld en engageren goede acteurs. Dat is hier het geval met een Hercule Poirot die, onbeschrijfelijk goed is in de persoon van Ustinov en een geweldige Dunaway (in een dubbelrol), die dit beroemde werk van de nodige zwarte humor voorziet. Acteerwerk van niveau. Hoge produktiewaarden met levendige en 'spanningsgevoelige' regie. Een bewijs te meer dat de beste produkties van de koningin van de misdaadthriller bijna niet verouderen.

Ghost Dance

1982 | Horror

Verenigde Staten 1982. Horror van Peter. Met o.a. Buffa, Julie Amato, Victor Mohica en Henry Ball.

De geest van een kwaadaardige Indiaan wordt door een groep archeologen bevrijd en neemt bezit van een aspirant-medicijnman. Sfeervol camerawerk en fraaie locaties, maar veel te traag.

The Lifetaker

1976 | Drama, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1976. Drama van Michael Papas.

Een Britse Lady ontmoet op een dag een knappe jongeman en ze lokt hem mee naar haar sjieke landhuis. Tijdens de afwezigheid van haar man gaat ze met de jongen naar bed. De man, een gewetenloze wapenhandelaar, betrapt hen echter en begint een wreed kat-en-muisspelletje dat gewelddadig zal eindigen. Hoewel niet vrij te pleiten van enige langdradigheden boeit de film door zijn uitstekende sfeerschepping en de knap in beeld gebrachte erotische spanningen tussen de hoofdpersonages. Ook bekend als DUAL BLADE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Peter op televisie komt.

Reageer