Hugo Soto

Acteur

Hugo Soto is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Dios los cria

1991 |

1991. Fernando Ayala. Met o.a. Ana Maria Cores, Hugo Soto en Soledad Silveyra.

over de Olympische Spelen in 2004

Nunca estuve en Viena

1990 | Romantiek

Argentinië/Spanje/Italië 1990. Romantiek van Antonio Larreta. Met o.a. China Zorrilla, Sergi Mateu, Hugo Soto, Víctor Laplace en Alberto Segado.

Een Argentijnse decorontwerper keert na vijftien jaar naar zijn vaderland terug en knoopt opnieuw een verhouding aan met zijn oude vriendin. Politieke gebeurtenissen (het verhaal speelt zich af in 1910 toen de tiende verjaardag van de onafhankelijkheid werd gevierd) belichten onverwachte facetten van de hoofdrolspeler. Het mankeert dit regiedebuut van Antonio Larreta niet aan kwaliteit op inhoudelijk en visueel gebied.

El evangelio segun San Marcos

1990 | Komedie

Spanje 1990. Komedie van Héctor Olivera en Hector Oliveira. Met o.a. Hugo Soto, Miguel Dedovich, Gustavo Garzon, Mirna Suárez en Marcalo Rodriguez.

Jeugdige landjonker Soto keert na zijn studie in de grote stad terug naar het familiebezit in de pampa's. Verlicht door de opleiding nodigt hij de landarbeiders aan zijn dis en leest ze voor uit de bijbel. De dagloners nemen het heilige woord letterlijk en Soto eindigt aan het kruis. Scenario van regisseur Olivera en gefotografeerd door Féliz Monti. Deel uit de zesdelige serie naar de verhalen van Jorge Luis Borges en samen met LA OTRA HISTORIA ROSENDO JUÁREZ geïncorporeerd in CUENTOS DE BORGES I.

Ultimas imágenes del naufragio

1989 | Drama

Argentinië/Spanje 1989. Drama van Eliseo Subiela. Met o.a. Lorenzo Quintero, Noemi Frenkel, Hugo Soto en Pablo Brithta.

Een verzekeringsagent leidt, samen met zijn vrouw, een monotoon bestaan met het idee om ooit nog eens een goed boek te schrijven. Op een dag voorkomt hij dat een vrouw zelfmoord pleegt in de metro en vraagt hij haar haar levensverhaal te vertellen. Vanaf dat moment verandert alles. Een goede film en een boeiend verhaal, dat door de regisseur zelf is geschreven. Zijn derde speelfilm.

Hombre mirando al sudeste

1986 | Drama, Sciencefiction

Argentinië 1986. Drama van Eliseo Subiela. Met o.a. Lorenzo Quintero, Hugo Soto, Ines Vernengo, Tomas Voth en Cristina Scaramuzza.

Een mysterieuze inwoner van een inrichting beweert uit het heelal afkomstig te zijn. Is hij buitenaards of gek? Schrijver/regisseur Subiela geeft in dit fascinerende drama voor beide conclusies bewijzen. Evenals de hoofdfiguur is de film bedachtzaam, roerend en een beetje onbegrijpelijk. Camerawerk en soundtrack zijn aangepast surrealistisch en soms hypnotisch.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hugo Soto op televisie komt.

Reageer