Felix Klare is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Zweimal lebenslänglich

2015 | Drama

Duitsland 2015. Drama van Johannes Fabrick. Met o.a. Julia Koschitz, Felix Klare en Maren Kroymann.

Franziska is gelukkig met haar partner Sebastian, totdat hij volledig onverwacht wegens moord gearresteerd wordt en een levenslange gevangenisstraf krijgt. Hij wordt ervan beschuldigd de jonge Constanze Minnich vermoord te hebben. Franziska twijfelt er niet aan dat Sebastians arrestatie op een misverstand berust en vecht voor zijn vrijlating.

Momentversagen

2014 | Drama

Duitsland 2014. Drama van Friedemann Fromm. Met o.a. Felix Klare, Lisa Wagner en Julia Thurnau.

Nadat officier van justitie Manuel Bacher met zijn collega's het glas heeft geheven op zijn promotie, belandt hij in bed met zijn aantrekkelijke nieuwe collega Caroline. Onderweg naar huis komt hij in het park twee ruziënde junkies tegen. Manuel wil de vrouw helpen en slaat haar aanvaller in elkaar. De volgende ochtend hoort hij dat de man uit het park dood is.

Fluss des Lebens - Verloren am Amazonas

2013 | Drama

Duitsland 2013. Drama van Carlo Rola. Met o.a. Felix Klare, Isabell Gerschke en Edita Malovcic.

Robert en Katja zijn gelukkig samen, tot Robert op een foto zijn eerste vrouw Iris meent te herkennen, die vijf jaar eerder om het leven kwam bij een helikopterongeval in de Amazone. Robert heeft zekerheid nodig en vertrekt naar de Amazone. Hij ontmoet er een vrouw die Iris blijkt te zijn, maar zij kan zich niks herinneren en woont inmiddels met een andere man.

München 72 - Das Attentat

2012 | Misdaad, Drama

Duitsland 2012. Misdaad van Dror Zahavi. Met o.a. Heino Ferch, Bernadette Heerwagen, Felix Klare en Pasquale Aleardi.

Tijdens de Olympische Spelen van 1972 wordt een groep Israëlische sporters gegijzeld. De gijzeling eindigt in een tragedie.

Herbstkind

2012 | Drama

Duitsland 2012. Drama van Petra Katharina Wagner. Met o.a. Katharina Wackernagel, Felix Klare en Saskia Vester.

Een verloskundige vervreemdt na de geboorte van haar eerste kindje steeds meer van haar omgeving en glijdt steeds verder weg in een postnatale depressie.

Die Tote im Moorwald

2011 | Thriller

Duitsland 2011. Thriller van Hans Horn. Met o.a. Maria Simon, Franz-Xaver Kroetz en Felix Klare.

Josefine vertrekt na de onverwachtse dood van haar moeder uit München en gaat op een verlaten boerderij wonen. Daar vermoedt ze dat haar buurman de moordenaar van een verdwenen meisje in het dorp is.

Bis nichts mehr bleibt

2010 | Drama

Duitsland 2010. Drama van Niki Stein. Met o.a. Felix Klare, Kai Wiesinger, Silke Bodenbender en Nina Kunzendorf.

Het lukt Frank eindelijk los te komen van de Scientology-kerk. Tot zijn grote verdriet verliest hij echter hierdoor de rest van zijn familie.

Offset

2006 | Drama

Duitsland/Frankrijk/Roemenië/Zwitserland 2006. Drama van Didi Danquart. Met o.a. Felix Klare, Alexandra Maria Lara, Razvan Vasilescu en Manfred Zapatka.

Een Duitse jongeman (Klare) wordt in Roemenië tijdens de installatie van een vlakdrukmachine verliefd op de secretaresse - en ex - van de drukbaas (respectievelijk Lara en Vasilescu). De drukker doet er alles aan om de aanstaande bruiloft van het prille stel te dwarsbomen. De aanzienlijke druk wordt verder opgevoerd als de stereotiepe Duitse familie overkomt om de dito Roemeense familie te ontmoeten. Regisseur/scenarist (en film- en kunstprofessor) Danquart belicht op vindingrijke wijze de kloof tussen de voormalige eerste en tweede wereld. Een warmbloedig en vlot verteld werk.