Viktor Mikhaylov

Acteur

Viktor Mikhaylov is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Russkaja simfonija

1994 | Drama

Duitsland/Frankrijk/Rusland 1994. Drama van Konstantin Lopuschanski. Met o.a. Viktor Mikhaylov en Alexandr Ilyine.

Delen van Rusland zijn ondergelopen door een vloedgolf. Een schrijver gaat op zoek naar een bootje om de kinderen uit een weeshuis voor een dreigende verdrinkingsnood te redden. Hij loopt te hoop tegen de autoriteiten en de bureaucratie. Zoveelste allegorische film die gaat over de crisis die de democratie in het post-communistische tijdperk moet doormaken. Perestroijka- regisseur Lupochanski die zelf het scenario schreef, maakte zijn film met Frans en Duits (omroep ZDF) kapitaal, maar scoorde er niet mee op het Berlijnse filmfestival van 1995. Achter de camera stond Andreï Sigle.

Kurochka ryaba

1994 | Komedie

SU/Frankrijk 1994. Komedie van Andrey Konchalovskiy. Met o.a. Inna Churikova, Gennadi Yegorychyov, Gennadi Nazarov, Viktor Mikhaylov en Aleksandr Surin.

Als de kip Riaba een gouden ei legt wordt het voor Assia moeilijk vast te houden aan haar regel zich niet in te laten met het kapitalisme. Assia woont in een klein dorp met als enig gezelschap haar kip Riaba. Net als de overige dorpelingen is ook zij wars van perestrojka, glasnost of Gorbatsjov. Als de rijke Tchirkounov aan de rand van het dorp en naar de nieuwe maatstaven van wat eens de USSR was een houtzagerij opzet, lopen de spanningen al gauw hoog op. Assia is vastbesloten ervoor te zorgen dat Tchirkounovs bedrijf verdwijnt, maar dan vindt ze -op zoek naar Riaba- in haar schuur een gouden ei...

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Viktor Mikhaylov op televisie komt.

Reageer