Maria Dizzia

1974 Acteur

Maria Dizzia (1974) is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

While We're Young

2014 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 2014. Komedie van Noah Baumbach. Met o.a. Ben Stiller, Naomi Watts, Adam Driver, Amanda Seyfried en Maria Dizzia.

Gelukkig getrouwde veertigers Josh en Cornelia (Stiller en Watts) denken alles goed voor elkaar te hebben, tot ze bevriend raken met de twintig jaar jongere Jamie en Darby (Driver en Seyfried), naast wie ze opeens wel erg gezapig afsteken. Met vilein genoegen - en de nodige inspiratie van Woody Allen - fileert regisseur/scenarist Baumbach (Greenberg, Frances Ha) zowel de hipstercultuur als de angst van veertigers om volwassen te worden. Scherpe dialogen, rake humor en herkenbare personages maken While We're Young een heerlijke, intelligente komedie. Baumbach kreeg een Gotham Award voor zijn scenario.

Down the Shore

2011 |

Verenigde Staten 2011. Harold Guskin. Met o.a. James Gandolfini, Famke Janssen, Edoardo Costa, Maria Dizzia en John Magaro.

Zwijgzame kermiswerker Bailey (James 'Tony Soprano' Gandolfini) moet aan de slag met zijn roerige verleden nadat de voor hem onbekende Fransman Jacques (Edoardo Costa) op de stoep staat met de boodschap dat Bailey's zus - en Jacques' vrouw - is overleden in Frankrijk. De sleutel voor Bailey's verleden is Mary (Famke Janssen), zijn jeugdliefde die inmiddels is getrouwd met zijn beste vriend. Debuterende regisseur Guskin is de acteercoach van Gandolfini en dat verklaart Gandolfini's krachttoer als de bonkige maar o zo fragiele ziel, met Famke Janssen in topvorm als zijn troost en trauma.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Maria Dizzia op televisie komt.

Reageer