Uri Zohar

Regisseur, Acteur

Uri Zohar is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Hatarnegol

1971 | Komedie, Erotiek, Drama

Israël 1971. Komedie van Uri Zohar. Met o.a. Topol, Galia Topol, Tami Tzifroni, Noami Chance en Gidon Shemer.

Veelzijdige Topol draaide deze Isra[KA3]elische klucht op een blauwe maandag in 1971, hetzelfde jaar dat hem beroemd zou maken als de melancholische levensgenieter in FIDDLER ON THE ROOF. Als sergeant in de Sina[KA3]i-woestijn krijgt hij drie dagen verlof om een dreigende echtscheiding met zijn vrouw te gaan regelen. Op weg naar Tel Aviv beleeft hij een heerlijke nacht met twee vriendinnen. Als hij aankomt bij zijn eega (gespeeld door Topol's vrouw Galia!), stelt zij hem haar minnaar voor. Ook met Galia kruipt hij nog eens tussen de lakens en ontwaakt als een gescheiden man. Als een vrij maar wat ongelukkig man keert hij naar het front terug. Voor die tijd gewaagde beelden met o.m. een frontaal helemaal naakte Topol. Ook bekend als THE BOYS WILL NEVER BELIEVE IT.

Every Bastard a King

1970 | Romantiek, Oorlogsfilm

Israël 1970. Romantiek van Uri Zohar. Met o.a. Pier Angeli, William Berger, Oded Kotler, Yehoram Gaon en Ori Levy.

Dit verhaal over een journalist en zijn minnares, geschilderd tegen de achtergrond van de Zesdaagse Oorlog, tussen Egypte en Israël, is met de losse hand in elkaar gezet; geen enkele reden om zo iets te gaan zien. Voor tv hertiteld: EVERY MAN A KING.

Brennender Sand

1960 | Avonturenfilm

Israël/Duitsland 1960. Avonturenfilm van Raphael Nußbaum. Met o.a. Daliah Lavi, Gert Günther Hoffmann, Abraham Eisenberg, Uri Zohar en Oded Kottlar.

De oogverblindende danseres uit Tel Aviv Dina (Lavi) heeft een onwaarschijnlijk gezelschap van vijf jonge Isra[KA3]elisch bijeen getrommeld om naar haar geliefde Marko (Teomi) te zoeken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Uri Zohar op televisie komt.

Reageer