Angel

Acteur

Angel is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Gipsy Angel

1990 | Muziek, Romantiek, Erotiek

Italië 1990. Muziek van Al Festa. Met o.a. Angel, Leo Daniel, Danja Gazzara, Carrol Baker en Vassili Karis.

Draak van een film, gemaakt als een videoclip, tijdens het Fantafestival in Rome in 1990 door het publiek uitgefloten en uitgejouwd. De muziek is niet om aan te horen, de montage verwarrend. Onzinnige camerastandpunten, gruwelijk spel. Teenager Angel, een beroemde rockstar die haar carrière belangrijker vindt dan de liefde, gaat naar Ibiza om een clip te maken en wordt verliefd op een zigeuner, die betaald is om haar te verleiden. Hun herdersuurtje wordt stiekem opgenomen om haar te ruïneren, maar hij wordt verliefd op haar en helpt haar. Slechte regie.

Blonde Heat

1986 | Erotiek

Verenigde Staten 1986. Erotiek van Tim McDonald. Met o.a. Seka, John Leslie, Angel, Billy Dee en Gina Carrera.

Seka huurt de detective Leslie, niet om de verdwenen Maltese Falcon, maar om de Maltese Dildo (!) terug te vinden, die niet alleen historische maar ook seksuele waarde heeft. Leslie zoekt zich te pletter en raakt betrokken in een zaak met de dochter van een prof die samen met de dildo verdween. Traag en zelfs voor een porno te veel clichés met een te koele kikker van een Seka.

Princess

1980 | Erotiek

Verenigde Staten 1980. Erotiek van Leon Gucci. Met o.a. Seka, Eric Edwards, Bobby Astir, Serena en Samantha Fox.

Seka wil een man in de huwelijksboot lokken en daar trekt ze haar hele trucendoos voor open. Aardige rolprent waarin veelvuldig en enthousiast gecopuleerd wordt in alle denkbare en ondenkbare omstandigheden. Jammer genoeg komt het veelzijdige talent van Samantha Fox met die stoute ogen hier niet erg tot z'n recht.

Baby Snakes

1979 | Muziek, Documentaire, Animatie

Verenigde Staten 1979. Muziek van Frank Zappa. Met o.a. Frank Zappa, Ron Delsener, Joey Psychotic, Donna U Wanna en Franchy The Poodle.

Tergend lange egotrip van muzikale eenling Zappa. In elk vijfde shot lijkt het wel of Frankie in close-up is, dan wel een fan hem komt bestormen, hem zoent en gilt van vreugde. De producer Zappa had de regisseur/montageman Zappa moeten ontslaan.

Las Trinieblas quadaron atrás

1948 | Misdaad

Spanje 1948. Misdaad van Miguel Iglesias. Met o.a. Rina Celi, Angel, Picazo en José María Lado.

Een pas getrouwde vrouw begint langzamerhand te begrijpen dat haar man een misdadiger is. Niets bijzonders.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Angel op televisie komt.

Reageer