Hubert Frank is regisseur, acteur en scenarist.
Er zijn 23 films gevonden.

Melody Of Passion

1990 | Erotiek

Spanje/Duitsland 1990. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. Sonja Martin, Alfonso Isbert, Klaus Münster, Montse Bayo en Marina Oroza.

De knappe Martin, die in München studeert, erft een indrukwekkend kasteel van een tante op het schilderachtige eilandje Mallorca. Ze kan haar geluk niet op en ze reist onmiddelijk af om haar nieuwe bezit te inspecteren. Ze treft daar echter een grote puinhoop aan: het romantische slot is een soort luxe bordeel met 'sjieke' klanten zoals de plaatselijke burgemeester. Het blijkt dat de notaris van wijlen haar tante erachter zit en hij doet alle mogelijke pogingen om haar het leven zuur te maken, in de hoop dat ze zal opkrassen. Martin slaat echter terug en wordt daarbij geholpen door een flinke, jonge musicus. Een soft-porno werkje met een slap verhaaltje van genre-specialist Frank, die in werkelijkheid Jack Regis heet.

Kunyonga

1987 | Actiefilm, Misdaad

Duitsland 1987. Actiefilm van Hubert Frank. Met o.a. Ron Williams, Julia Kent, Christoph Eichhorn, Paul Breitner en Werner Kreindl.

Een reporter van een sensatieblad vliegt naar Kenia om een man, die vastzit op verdenking van moord, uit de gevangenis te bevrijden. De actie slaagt, maar verdere ondoorzichtige gebeurtenissen leiden tot nieuwe, gevaarlijke verwikkelingen. Een middelmatige actie- en spektakelfilm. Ook bekend als MORD IN AFRIKA.

Taifun der Zärtlichkeit

1984 | Drama, Erotiek

Duitsland 1984. Drama van Hubert Frank. Met o.a. Tetchi Agbayani, Max Thayer, Carina Schally, Vanessa Vaylord en Brigitta Cimarolli.

Deze matige film vertelt het verhaal van een Filippijns meisje dat haar geboortedorp verlaat om carrière als seksster te maken en toont de conflicten waar ze in terechtkomt.

Locas vacaciones

1984 | Avonturenfilm

Oostenrijk/Spanje 1984. Avonturenfilm van Hubert Frank. Met o.a. Natalia Huer, Carlos Ballesteros, Victoria Rivas en Alfonso Isbert.

Een Oostenrijks meisje raakt betrokken bij een Zuidamerikaanse revolutie. Een film die zo slecht is als weinig andere.

Catherine chérie

1982 | Erotiek

Duitsland/Spanje 1982. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. Ajita Wilson, Micha Kaptein, Raquel Evans, Berta Cabré en Dagmar Altman.

Catherine is een 18-jarige popzangeres, wier leven bijna wordt verwoest door de perversiteiten van een oudere man. Ze leeft samen met deze auteur van erotische boeken, Mantoni. Ondanks zijn gevoelens voor haar, kan hij alleen van seks genieten als een voyeur. Dan verschijnt een jonge fotograaf ten tonele, Ian, die alles op alles zet om haar te redden

Catherine Cherie

1982 | Drama, Erotiek

Duitsland/Spanje 1982. Drama van Hubert Frank. Met o.a. Berta Cabre, Micha Kapteijn, Ajita Wilson, Raquel Evans en Peter Steiner Jr.

Zeperig melodrama met bloot over popzangeresje Cabre dat haar vriend Avriles, voyeur en bestseller-schrijver van erotische literatuur bedriegt en temidden van allerlei tumult (drugs) per ongeluk haar minnaar fotograaf Kapteijn vermoordt. Wie ervoor wil opblijven, moet het zelf maar weten. Hubert Frank heet in werkelijkheid Jack Regis.

Patricia - Einmal Himmel und zurück

1980 | Misdaad, Erotiek

Duitsland 1980. Misdaad van Hubert Frank. Met o.a. Anne Parillaud, José De Villalonga, Paca Gabaldon, Roland Kovac en Sascha Hehn.

Deze film verbindt talrijke seksscènes aan een zeer mager verhaaltje over de strijd om een vermeende nalatenschap. De z.g. erfgename reist naar Spanje, waar een strijd ontbrandt over de nalatenschap terwijl de z.g. overleden vader 'observeert'.

Disco Fever

1979 | Muziek, Erotiek

Duitsland 1979. Muziek van Klaus Ÿberall en Hubert Frank. Met o.a. Hanna Sebeck, Renate Langer, Bobby May, Gisela Hahn en Tony Schneider.

Antje houdt van Walter, Walter van Brit, Brit van Tom en Tom van Eva. Deze boeiende problematiek vindt haar oplossing in diverse discotheken, waar groepen als Boney M., The Teens, Eruption en La Bionda de ontwikkelingen met verbluffend gemak overschreeuwen. Ook bekend als BIENENSTICH UND DISCO-FEVER.

Melody in Love

1978 | Erotiek

Duitsland 1978. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. Melody O'Brian, Sascha Hehn, Claudine Bird, Wolf Goldan en Scarlett Gunden.

Onze heldin Melody beleeft een droomvakantie op een tropisch eiland, waar zij niet alleen haar gastvrouw Rachel verleidt, maar ook Rachels echtgenoot, minnaar en huispersoneel (meer personen telt het eiland niet). Dan is er nog die prachtige, koolzwarte hengst...

Insel der 1000 Freuden

1978 | Erotiek, Thriller

Duitsland 1978. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. Olivia Pascal, Philippe Garnier, Marine Mervil, Bea Fiedler en Antje Schnell.

Op de Seychellen raakt een playboy betrokken bij chantage, moord, marteling en blanke slavinnen-handel, terwijl ook De Ware Liefde hem ten deel valt. De film moet eigenlijk gezien worden vanwege zijn monumentaal onzinnige plot en karakters. Meeste versies zijn gelukkig amper 70m. Ook bekend als SEX SLAVES en op video als SEX FEVER.

Das Teufelscamp der verloren Frauen

1977 | Avonturenfilm, Erotiek

Spanje/Oostenrijk/Duitsland 1977. Avonturenfilm van Hubert Frank. Met o.a. Patrizia Adriani, Barbara Rey, José Antonio Ceinos, Miguel Angel Godó en Manu.

De avonturen van de beeldschone Susan (Adriani): verkrachting door een groep drop-outs, verkrachting door een kidnappersbende en tenslotte verkrachting door een club motorduivels, aaneengeregen met verpletterende kletskoek. Een onzinnige, maar fraai gefotografeerde seksfilm, gefilmd op adembenemende locaties op Tenerife. Ook bekend als TRIANGLE OF LUST en THE ANGEL AND THE BEASTS.

Vanessa

1976 | Erotiek

Duitsland 1976. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. Olivia Pascal, Anton Diffring, Günter Clemens, Ushi Zech en Eva Eden.

In het broeierige Bangkok strijden twee oud-kolonialen om de gunst van de blonde en maagdelijke Vanessa (Pascal). Een onbeschrijflijke puinhoop wordt benut met overvloedig materiaal uit oude reisdocumentaires. Bitter slecht.

Mei Hos' ist in Heidelberg geblieben

1975 | Erotiek

Duitsland 1975. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. Josef Moosholzer, Rosl Mayr en Franz Muxeneder.

Zie: Tiroler-sexfilms.

Jagdrevier der scharfen Gemsen

1975 | Erotiek, Komedie

Duitsland 1975. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. Josef Moosholzer, Franz Muxeneder, Elfie Zacharias, Rosi Mayr en Alexandra Bogojevic.

Een buitengewoon flauwe z.g. 'Tiroler' over een Duitser uit Texas, die meent in Heidelberg een hotel geërfd te hebben, maar hij ontdekt dat het een bordeel is. De fatsoensrakker probeert het weer netjes te maken. Dubbele moraal van de cynische makers. Ook bekend als MEI' HOS IST IN HEIDELBERG GEBLIEBEN.

Unterm Röckchen stöszt das Böckchen

1974 | Erotiek

Duitsland 1974. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. Dieter Assmann, Anne Peters, Eva Gross, Gustav Schneller en Michael Maien.

Zie: 'Tiroler'-sexfilms.

Muschi Maus mag's grad heraus

1974 | Erotiek

Duitsland 1974. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. Ulrike Butz en Josef Moosholzer.

Zie: 'Tiroler'-sexfilms.

Auf der Alm, da gibt's Koa Sünd

1974 | Komedie, Erotiek

Duitsland/Oostenrijk 1974. Komedie van Franz Josef Gottlieb. Met o.a. Alena Penz, Rinaldo Talamonti, Alexander Grill, Alexander Miller en Eva Garden.

Een aantal geheim agenten strijkt neer in een bergdorp in Tirol om te speuren naar een zoekgeraakte microfilm met een geheime formule, die zich voornamelijk onder dirndlrokjes schijnt te bevinden. De film was in West-Duitsland (en ook in Nederland) ooit een knallend kassucces, terwijl het werkje toch overwegend bestaat uit seks-ongein en zeer grove kluchtsituaties. Het scenario is van Hubert Frank, die in werkelijk Jack Regis heet en talloze gelijksoortige films geregisseerd heeft. Zie ook: Tiroler-seksfilms.

Liebesmarkt

1973 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1973. Komedie van Hubert Frank. Met o.a. Ingrid Steeger, Britt Corvin, Wolfgang Fischer, Monika Mark en Josef Moosholzer.

Een studente wil een dissertatie schrijven over de materie van contactadvertenties. Haar talloze vriendinnetjes assisteren haar door dergelijke annonces te beantwoorden. Deze technisch vlot gemaakte sekskomedie overlijdt aan zijn eigen hypocriete standpunten.

Zum zweiten Frühstück Liebe

1972 | Erotiek, Documentaire

Duitsland 1972. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. Barbara Berent, Inge Steinbach, Ewa Strömberg, Ingrid Steeger en Marlene Rahn.

Opnieuw vindt een journalist aanleiding het gedrag van zogenaamde 'groene weduwen' te bestuderen en ons deelgenoot van zijn bevindingen te maken. Met ziet een volledig te verwaarlozen puinhoop.

Hochzeitsnacht-Report

1972 | Erotiek

Duitsland 1972. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. Christine von Blanc, Michael Maien, Brigitte Goebel, Ingrid Steeger en Reinhold Brandes.

Als een bruidspaartje zijn intrek neemt in een gasthof en vroeg naar bed gaat, vormt dit de aanleiding voor de eronder gebleven drinkebroers hun ervaringen op te dissen van hun eerste huwelijksnacht met als hoogtepunt hoe een voormalige pastoor uit zijn ambt trad om de dochter van de waard te trouwen, terwijl de bedrogen minnaar pastoor werd om hun huwelijk in te zegenen. Over smaak valt niet te twisten... Behalve 'Report' in de titel heeft deze kluchtige raamvertelling weinig te maken met de serie pseudo documentaires over 'voorlichting'. Scenario van de regisseur en camerawerk van Dieter von Soden. Zie ook: Aufklärung-films.

Birdie

1970 | Komedie

Duitsland 1970. Komedie van Hubert Frank. Met o.a. Susanne Uhlen, Walter Witz, Eckart Aschauer en Inge Seyric.

Met listigheid en hardnekkigheid probeert een minderjarig meisje een 35-jarige ster-fotograaf, die haar door de computer als ideale partner is toegewezen, voor zich te winnen. Aardige komedie met kritische noot over het geloof in de onfeilbaarheid van een computer.

Willst du ewig Jungfrau bleiben?

1969 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1969. Komedie van Hubert Frank. Met o.a. Marie Liljedahl, Thomas Astan, Karin Schubert, Alexander Allerson en René Schönenberger.

Ontdaan door de buitenechtelijke escapades van haar ouders besluit een jong meisje om voor altijd maagd te blijven - een principeverklaring die spoedig schipbreuk lijdt. Deze uiterst naïeve, hier en daar grove sekskomedie stort zich onbeheerst op een belachelijk schijnprobleem.

L'ile des mille plaisirs

-1 | Erotiek

. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. William Levine, Marine Mervil, Bea Fiedler, Philippe Garnier en Olivia Pascal.

De zeventienjarige Lady Henriette handelt haar financiële transacties nog altijd met despotische energie af. Ze heeft echter een tegenstander die net zo meedogenloos handelt als zijzelf. Lady Henriette benadert het fotomodel Peggy voor wat speurwerk. Een en ander loopt al snel uit de hand