Kara Glover

Acteur

Kara Glover is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Beat

1988 | Drama

Verenigde Staten 1988. Drama van Paul Mones. Met o.a. John Savage, David Jacobson, Kara Glover, William McNamara en Jeffrey Horowitz.

Goedbedoeld maar pijnlijk onbeholpen drama over een jongen die nieuw is op een New Yorkse middelbare school. Tegenover de agressie van zijn klasgenoten, stelt hij zijn poëzie en mystieke fantasieën. Een oprechte film, maar het thema van het generatieconflict is wel wat oudbakken.

Salvador

1986 | Oorlogsfilm, Experimenteel, Thriller, Drama, Komedie

Verenigde Staten 1986. Oorlogsfilm van Oliver Stone. Met o.a. James Woods, James Belushi, Michael Murphy, John Savage en Elpedia Carillo.

Woods speelt een opportunistische, stekelige oorlogscorrespondent, die een opdracht in El Salvador aanvaardt, niet geheel en al uit edele motieven, want hij heeft er een vrouwtje zitten. Samen met Savage reist hij af en zijn misselijke karakter ten spijt, vindt hij dat de arme bevolking te veel te lijden heeft van de door de V.S. gesteunde dictatuur. Derhalve is hij niet mals met zijn commentaren en foto's. Hij wordt het land uitgezet, gescheiden van zijn vriendin, die met haar kinderen als illegale immigranten afgeschoven worden. De film is gebaseerd op ware feiten. Hij komt traag op gang en is ongenuanceerd waar het de politiek betreft, maar heeft veel pakkende momenten. Hoofdrolspelers Woods en Belushi doen het goed. Gesitueerd in 1981. Het scenario is van de regisseur en Richard Boyle.

Caribe

1980 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1980. Avonturenfilm van Michael Kennedy. Met o.a. John Savage, Kara Glover, Stephen McHattie, Sam Malkin en Zack Nesis.

Onwaarschijnlijk slechte B-film met Savage als de assistent van een mooie agente in wapens. Rijk worden is hun enige doel. Enkele RAIDERS OF THE LOST ARK-toestanden maar dan in mineur. Of de hebzucht van de hoofdrollen voor een avondje puur amusement zorgt is zeer de vraag. Scenario van Paul Donovan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kara Glover op televisie komt.

Reageer