Chi Kuan-Chun

Acteur

Chi Kuan-Chun is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Crazy Horse and Intelligent Monkey

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Lu Hsun-Ku en Chen Hsi. Met o.a. Chi Kuan-Chun, Chu Te-Ko en Kuan Hai-Shan.

Wanneer een jonge Chinees na een studieperiode huiswaarts keert, vindt hij zijn familie vermoord. Een sympathiserende oom blijkt een bedrieger te zijn. De jongeman lost de diverse raadsels hardhandig op in deze rechtlijnige, volgens het klassieke wraakschema opgezette Kung Fu-film. Een paar po√ętische fragmenten vallen op.

Eagle's Claws

1977 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1977. Actiefilm van Li Tso-Nan. Met o.a. Chi Kuan-Chun, Wang Tao, Chang I, Kao Fei en Hua Ling.

De voortdurende vijandelijkheden tussen de beoefenaars van de Mantis-stijl en de studenten van de Eagle`s Claw-techniek zijn het onderwerp van een vlak, routineus Kung Fu-werkje, dat opvalt door abominabel acteren. In sommige landen is de film uitgebracht als RETURN OF THE INCREDIBLE KUNG FU MASTER (hoewel de film met die serie niets te maken heeft).

The Shaolin Avengers

1976 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1976. Actiefilm van Chang Cheh en Wu Ma. Met o.a. Fu Sheng, Chi Kuan-Chun, Lung Fei, Lu Ti en Tsai Hung.

Het leven van een groot kung fu-strijder, Fang Shih-Yu, uit de doeken gedaan in een geanimeerd en virtuoos avontuur. De ontwikkelingen nemen soms een als koddig te interpreteren wending. De zeer populaire acteur (Alexander) Fu Sheng is sterk op dreef.

Disciples of Shaolin

1975 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1975. Actiefilm van Chang Cheh. Met o.a. D Fu Sheng, Chi Kuan-Chun, Chen Ming-Li, Lu Ti en Han Chiang.

Ching-Dynastie. Jonge zwerver betrokken bij machtsstrijd tussen twee weverijen in provinciestad Fanghsien. Hoofdrol voor in Verre Oosten razend populaire (Alexander) Fu Sheng. Virtuoze strijdtonelen van meester-gevechtschoreograaf Chang Cheh.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Chi Kuan-Chun op televisie komt.

Reageer