June Wilkinson

Acteur

June Wilkinson is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Keaton's Cop

1990 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Bob Burge. Met o.a. Lee Majors, Abe Vigoda, Don Rickles, Tracy Brooks Swope en June Wilkinson.

Majors heeft zijn bionische elementen thuisgelaten en speelt een agent van vlees en bloed die een ex-gedetineerde voor een afrekening moet behoeden. Een geriatrische low-budget-versie van 48 HOURS met Wilkinson die nog redelijk gepreserveerd is als bendeleidster.

Talking Walls

1987 | Drama, Erotiek, Experimenteel

Verenigde Staten 1987. Drama van Stephen Verona. Met o.a. Stephen Shellen, Marie Laurin, Barry Primus, Hector Eias en Marty Brill.

Een student probeert erachter te komen hoe menselijke verhoudingen nu werkelijk in elkaar zitten. Hij doet dat door in een vreemd motel koppeltjes in het geheim op videoband vast te leggen. Zijn hele absurde verhaal wordt verteld door het oog van zijn camera's. Dit mislukte seksdrama, waarvoor het voyeuristische verzinsel The Motel Tapes van Mike McGrady de inspiratiebron vormde, werd gefilmd in 1982. Ook bekend als MOTEL VACANCY.

Vasectomy: A Delicate Matter

1986 | Komedie

Verenigde Staten 1986. Komedie van Robert Burge en Robert John Burke. Met o.a. Paul Sorvino, Cassandra Edwards, Abe Vigoda, Ina Balin en June Wilkinson.

Bankbediende Sorvino is de vader van acht kinderen. Zijn vrouw stelt hem voor een ultimatum: of een sterilisatie, of het is afgelopen met de seks. Een idiote komedie, die bijna te dwaas is (maar niet helemaal) om te kwetsen.

Tillie

1985 |

Mexico 1985. Myron J. Gold. Met o.a. Donald Pleasence, Yvonne Furneaux en June Wilkinson.

Op het kasteel van Frankenstein komt de oude tante van de oude baron te voorschijn. Een middelmatige satire op de horrorfilms, die gebruik maakt van een van de meest karakteristieke acteurs in dit genre, Pleasance, en van de mooie en vergeten Furneaux.

Sno-Line

1984 | Misdaad

Verenigde Staten 1984. Misdaad van Douglas F. O'Neons en Douglas O'Neons. Met o.a. Vincent Edwards, Paul Smith, June Wilkinson, Phil Foster en Louis Guss.

Een langdradig, stompzinnig melodrama over de ambitieuze gangster Edwards en zijn poging de Texaanse cocaïnebazen de pas af te snijden. Houterig spel en gewoon vervelend.

Frankenstein's Great-Aunt Tillie

1983 | Komedie, Horror

Mexico/Verenigde Staten 1983. Komedie van Myron J. Gold. Met o.a. Donald Pleacense, Yvonne Furneaux, June Wilkinson, Miguel Ángel Fuentes en Aldo Ray.

De familie Frankenstein keert terug naar het voorvaderlijk huis en raakt betrokken bij de fabricage van monsters, de rechten van de vrouw en een oliefortuin. Domme onderbroekenlol, compleet met spuitwaterballet en belachelijk schmieren. De meeste grappen lijken nog ouder dan de titelfiguur.

Florida Connection

1974 | Avonturenfilm, Thriller

Verenigde Staten 1974. Avonturenfilm van Robert J. Emery. Met o.a. Dan Pastorini, June Wilkinson, Frank Logan, Bob Lesley en Dany Vance.

Een clichématige actiefilm, die zich afspeelt in het krokodillenrijke moerasgebied in het Zuidwesten van Florida, Everglades met veel schurken, schietpartijen, verraad, drugssmokkel en een onverschrokken sheriff uit een gehuchtje. Stelt echter niks voor.

La rabia por dentro

1962 | Thriller

Mexico/Verenigde Staten 1962. Thriller van Myron Gold. Met o.a. June Wilkinson, Armando Silvestre, Norma Angélica en Carlos Nieto.

Het verhaal van een nauwkeurig voorbereide overval. Een nieuwe replica van het beroemde DU RIFIFI CHEZ LES HOMMES van Jules Dassin, redelijk geregisseerd en goed gespeeld. Wilkinsin deed een poging tot striptease, die uit de Mexicaanse versie geknipt werd.

Twist All Night

1961 | Muziek

Verenigde Staten 1961. Muziek van William Hole Jr.. Met o.a. Louis Prima, June Wilkinson, Sam Buters, The Witnesses en Gertrude Michael.

Een stupide komedie over Prima's pogingen om zijn nachtclub op gang te houden; sexy Wilkinson is zijn vriendin. Soms zit er een kleurenproloog van negen minuten aan vast, TWIST CRAZE, die door Allen David is geregisseerd. Ook bekend als: THE CONTINENTAL TWIST.

Macumba Love

1960 | Horror, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1960. Horror van Douglas Fowley. Met o.a. Walter Reed, Ziva Rodann, William Wellman Jr. en June Wilkinson.

Trivialiteit over een schrijver die grasduint in de voodoopraktijken van Zuid-Amerika.

Career Girl

1959 | Drama

Verenigde Staten 1959. Drama van Harold David. Met o.a. June Wilkinson, Charles Robert Keane, Lisa Barrie en Joe Sullivan.

Slordig verslag over Wilkinson die in Hollywood een carrière heeft op te bouwen; slonzige produktie zonder waarde.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer June Wilkinson op televisie komt.

Reageer