Heather Gottlieb

Acteur

Heather Gottlieb is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Ode

1999 |

Verenigde Staten 1999. Kelly Reichardt. Met o.a. Bill Mooney, Jon Wurster, Kevin Poole en Heather Gottlieb.

Born into Exile

1997 | Drama, Familiefilm

Verenigde Staten 1997. Drama van Eric Laneuville. Met o.a. Gina Philips, Talia Shire, Bryan Traylor, Heather Gottlieb en Mark Pellegrino.

De minderjarige Holly Nolan voelt zich erg eenzaam als haar moeder haar van Los Angeles meeneemt naar Texas. Haar moeder verbiedt haar bovendien de omgang met haar oudere vriend Chris. Het stel loopt weg richting Los Angeles, op zoek naar vrijheid. Ze leven op straat en moeten veel moeite doen om uit de problemen te blijven. Ondertussen probeert Holly's moeder hen te vinden

No Way Home

1996 | Film noir, Misdaad, Drama

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1996. Film noir van Buddy Giovinazzo. Met o.a. Tim Roth, James Russo, Deborah Unger, Bernadette Penotti en Larry Romano.

Tien jaar na zijn rare, bloederige debuutfilm Combat Shock kon niemand verwachten dat Giovinazzo's tweede een krachtig, subtiel, overzichtelijk drama zou zijn met het zo moeilijk te reproduceren alledaagse realisme. No way home moest helaas in de meeste landen de bioscoop overslaan richting videotheek. Roth gebruikt zijn trieste gezicht ten volle als Joey, die na zes jaar uit de gevangenis komt en verbaasd constateert dat zijn moeder is overleden en zijn oudere broer Tommy (Russo) is getrouwd met ene Lorraine (Unger). Joey mag bij de twee intrekken, hoewel Lorraine tegensputtert. Terwijl Tommy hash verkoopt, Lorraine klust als stripper en Joey ramenlapt, zorgt de gespannen driehoeksverhouding voor het opborrelen van oude en nieuwe geheimen. De acteurs houden zich bewonderenswaardig in, laten het scenario van Giovinazzo rustig zijn werk doen en ontvouwen beetje bij beetje hun personages tot vol wasdom. No Way Home is zeker geen geweldloze film, maar de toon blijft koel en de focus ligt constant op psychologie.

Childhood's End

1996 | Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten 1996. Familiefilm van Jeff Lipsky. Met o.a. Cameron Ford, Heather Gottlieb, Sam Trammell, Colleen Werthmann en Bridget White.

Onafhankelijk gedraaide, kleine maar dappere film over de verwarrende gevoelens van de jeugd, die gaat uitvliegen. Sommigen zijn er rijp voor anderen weer niet. Greg (Trammell) ziet er goed uit en kan best meisjes krijgen, maar hij gaat het proberen met de vriendin van zijn moeder, Evelyn (Ford). Rebecca (Gottlieb) is een verlegen tiener en vindt wat Greg doet, gek. Ze schrijft hem een weerzinwekkende brief, waardoor Greg uit het lood slaat en zij in de armen valt van Denise, de dochter van Evelyn. Alles scherp geobserveerd door Lipsky, die zijn eigen scenrio schreef en cameraman (vrouw) Victoria Ford.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Heather Gottlieb op televisie komt.

Reageer