Parry Shen

Acteur

Parry Shen is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The New Guy

2002 | Komedie, Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 2002. Komedie van Ed Decter. Met o.a. DJ Qualls, Eddie Griffin, Eliza Dushku, Zooey Deschanel en Jerod Mixon.

DJ Qualls werd een onwaarschijnlijke ster door Road Trip (2000) en mocht in The New Guy al een echte hoofdrol spelen. Met succes, want de high school-komedie verdiende veel geld in Amerika. Qualls speelt een schijnbaar onverbeterlijke sukkel, die in de gevangenis omgevormd wordt tot een bink met Hannibal Lecter-uitstraling. Zijn coolness-coach in detentie is de voormalige stuntel Luther (Griffin), wiens filosofie is dat school erg lijkt op gevangenis. The New Guy is nogal onoorspronkelijk en illustreert dat met verwijzingen naar onder meer The Silence of the Lambs en Braveheart. Onwillekeurig giechelen om Qualls en Griffin behoort echter tot de mogelijkheden.

Better Luck Tomorrow

2002 | Drama

Verenigde Staten 2002. Drama van Justin Lin. Met o.a. Parry Shen, Jason J. Tobin, Karin Anna Cheung, Roger Fan en John Cho.

Coming-of-age drama dat eens breekt met de portrettering van adolescenten als apathisch en laks. Ben en zijn vrienden zijn Aziatisch-Amerikaans en werken hard aan een hoge maatschappelijke positie. Om tegenwicht te bieden aan hun perfectionistische eisen, leiden ze een dubbelleven als kruimeldieven en vandalen.

Shrieker

1998 | Horror

Verenigde Staten 1998. Horror van David DeCoteau. Met o.a. Parry Shen, Jamie Gannon en Tanya Dempsey.

Wiskundestudente Clark denkt dat ze de perfecte oplossing heeft voor haar woonproblemen als ze intrekt bij een groep krakers in een verlaten ziekenhuis. Enige voorwaarde is dat ze zich houdt aan de regels van de ietwat wonderlijke bewoners. Alles lijkt ideaal, tot Clark ontdekt waarom het ziekenhuis al jaren leegstaat. In de jaren '40 werd er namelijk een serie moorden gepleegd door een mysterieuze moordenaar die de Shrieker werd genoemd. En nu probeert een van Clarks medebewoners de Shrieker via occulte ceremonie├źn weer tot leven te brengen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Parry Shen op televisie komt.

Reageer