Santiago Garcia

Acteur

Santiago Garcia is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Milagro en Roma

1988 | Komedie

Colombia/Spanje 1988. Komedie van Lisandro Duque Naranjo. Met o.a. Frank Ramírez, Gerardo Arellano, Amalia Duque García en Santiago Garcia.

Als hij de stoffelijke resten van zijn familieleden naar een andere plek wil overbrengen, ontdekt een man dat het lijk van zijn kleine dochtertje, dat kortgeleden gestorven is, volledig intact gebleven is. Iedereen denkt dat er een wonder is gebeurd en de pastoor gaat met het lijkje op weg naar Rome om het daar te laten zien. Gebaseerd op Het lange en gelukkige leven van Mararito Duarte van García Márquez; een charmante en grappige film.

Das Geheimnis des schwarzen Tankers

1984 | Familiefilm, Avonturenfilm

Duitsland/Italië 1984. Familiefilm van Tommaso Dazzi en Tomasso Dazzi. Met o.a. Franco Nero, Francisco Rabal, Galo Ahumada, Santiago Garcia en Santiago García.

Ten Oosten van het Panamakanaal wordt in open zee een solozeiler in zijn slaap opgeschrikt, als hij geramd wordt door een zwarte tanker. Dankzij de roep van een pelikaan weet hij zich ternauwernood te redden. Een toevallig in de buurt zijnde vissersboot pikt hem op en geeft hem een lift naar een dichtbij gelegen haven. Tot zijn verrassing ligt daar het tankschip gemeerd. Als hij zich aan boord begeeft, zegt de bemanning van niets te weten. De onfortuinlijke zeezeiler probeert dan verhaal te halen bij de rederij, waar hij stuit op een tien-jarige jongen, die bij nader inzien de eigenaar blijkt te zijn. Ondanks diens positie staat men hem naar het leven en de oplossing bevindt zich aan boord van de tanker. Bont gemaakte, niet al te diepgravende avonturenfilm voor de jonge kijkers die hier en daar een onwaarschijnlijke situatie op de koop toe nemen. Het scenario is van Sergio Donati. Het camerawerk is van Luigi Verga.

Condores no entierran todos los días

1983 | Historische film

Colombia 1983. Historische film van Francisco Norden. Met o.a. Víctor Morant, Frank Ramírez, Isabelle Corona, Santiago Garcia en Luis Chiappe.

Een film rondom het tragische bloedbad in Colombia in 1948, veroorzaakt door een treffen tussen de liberalen en de conservatieven. Gewelddadig, met een treffende rol van Ramírez, die de prijs van Beste Acteur kreeg op het Chicago Film Festival.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Santiago Garcia op televisie komt.

Reageer