Pilar Cansino is acteur.
Er zijn 12 films gevonden.

E intorno a lui fu morte

1968 | Western

Spanje/Italië 1968. Western van Leon Klimovski. Met o.a. William Bogart, Wayde Preston, Pilar Cansino, Agnes Spaak en Eduardo Fajardo.

Een sheriff adopteert een ouderloos kind. De moeder is bij de geboorte gestorven en pa zit voor vele jaren in de gevangenis. Na 10 jaar komt de man vrij; hij wil zijn zoon terug hebben. Dan breekt de strijd om de jongen los in deze matige spaghetti- western.

Los Flamencos

1966 | Drama

Spanje 1966. Drama van Jesús Yagüe. Met o.a. Julián Mateos, Pilar Cansino, José María Prada en Agustín González.

Een jongeman komt erachter dat de vrouw van wie hij houdt, en die nu met een ander is getrouwd, naar het dorp zal terugkeren. Een psychologisch liefdesdrama, slecht ontvangen en nog slechter geregisseerd.

Piso de solteros

1964 | Komedie

Spanje 1964. Komedie van Alfonso Balcázar. Met o.a. Alberto Closas, Cassen, José Rubio en Pilar Cansino.

Een geruïneerde markies en een gids die toeristen rondleidt, besluiten samen een flat te huren voor hun erotische avonturen. Een onuitstaanbare produktie.

La Conquista del Pacífico

1963 | Historische film, Avonturenfilm

Spanje 1963. Historische film van José María Elorrieta. Met o.a. Frank Latimore, Pilar Cansino, Jesús Puente en Jorge Martín.

Vasco da Gama verovert Panama in één van de weinige Spaanse films die de verovering op Amerika hebben aangesneden; jammer dat het niveau van de film zo laag is.

Golia e il cavaliere mascherato

1963 | Avonturenfilm

Spanje/Italië 1963. Avonturenfilm van Piero Pierotti. Met o.a. Alan Steel, Mimmo Palmaro, Ettore Manni, Pilar Cansino en José Greci.

Goliath is knokker in kamp van zigeuners die rivaliteit opwekt van andere spierbundel, maar zich daarna met hem associeert in strijd tegen wrede hertog. Body-buildersavontuur in middeleeuwen in plaats van mythologie of prehistorie. Enige aardigheid: Steel weet zijn hele rol lang zijn lachen niet te houden.

Perro golfo

1962 | Komedie

Spanje 1962. Komedie van Domingo Viladomat. Met o.a. Maurice Marsac, Pilar Cansino, Pepe Isbert en Félix Dafauce.

Een slager gebruikt de gaven van zijn hond om zijn doeleinden te bereiken. Een zeer slechte film.

Días de feria

1960 | Komedie

Spanje 1960. Komedie van Rafael Salvia. Met o.a. Pepe Isbert, Pilar Cansino, Tony Leblanc en José Luis Lopéz Vázquez.

Mensen uit verschillende dorpen komen naar de landbouwbeurs in Madrid. Pijnlijk slechte film.

Aquí están las vicetiples!

1960 | Komedie, Musical

Spanje 1960. Komedie van Ramón Fernández. Met o.a. Mercedes Alonso, Manolo Gómez Bur, Pilar Cansino, Nuria Torray en Manolo Zarzo.

Vier balletdanseressen spannen zich in om een man te krijgen. Deze muzikale komedie wordt gespeeld door in Spanje zeer beroemde acteurs.

Ahí va otro recluta

1960 | Komedie, Drama

Spanje 1960. Komedie van Ramón Fernández. Met o.a. José Luis Ozores, Kiko, Manuel Zarzo en Pilar Cansino.

Een eenvoudige boer wordt gerecruteerd voor het Parachutistencorps. Deze militaristische komedie genoot indertijd enige populariteit in Spanje.

Unsere Heimat ist die ganze Welt

1959 | Avonturenfilm

Duitsland/Spanje 1959. Avonturenfilm van Fernando Palacios. Met o.a. Pablio Calvo, Georg Thomalla, Sabine Bethmann, Hans von Borsody en Pilar Cansino.

Tijdens een revolutie in een Zuid-Amerikaans staatje raken het zoontje van de president en een avontuurlijke jager- houthakker samen verwikkeld in de strijd tegen de rebellen. Onderhoudend, maar niet opwindend.

El Hombre de la isla

1959 | Romantiek

Spanje 1959. Romantiek van Vicente Escrivá. Met o.a. Francisco Rabal, Marga López, Pilar Cansino en Manuel Zarzo.

Een jonge Duitse vrouw komt in een Spaans vissersdorp aan om te trouwen met de man die ze slechts als correspondentievriend kent. De eerste film van Vicente Escrivá, die iets beter is dan zijn latere films.

Soledad

1958 | Drama

Italië/Spanje 1958. Drama van Enrico Gras en Mario Craveri. Met o.a. Mario Cerveri, Fernando Fernán-Gómez, Pilar Cansino, Germán Cobos en Fernando Fernán Gómez.

Een jongen onderneemt een lange reis om zodoende te vergeten dat zijn geliefde met een buitenlandse miljonair zal trouwen. Een vervelende en slecht geregisseerde film.