Carlo Mucari is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

Amico mio II : Ricordi del passato

1998 | Drama

Duitsland/Italië 1998. Drama van Paolo Poeti. Met o.a. Massimo Dapporto, Désirée Nosbusch, Billie Zöckler, Adriano Pantaleo en Inka Victoria Groetschel.

Deze aflevering is opgebouwd uit een aantal kleine, maar turbulente gebeurtenissen, die zelfs kijkers met stenen harten niet onberoerd kunnen laten. Om te beginnen legt een harteloos popzangeresje om haar carri[KA2]ere niet in gevaar te brengen haar baby die een lelijke longontsteking heeft, te vondeling bij de kliniek van Dr. Paolo Magri (Dapporto) en Dr. Angela Mancinelli (Nosbusch). Alleen de goedhartige zuster Platania kent de identiteit van de moeder. Vervolgens moet Spillo (Pantaleo) in Siena worden geopereerd als gevolg van het verschrikkelijke ongeluk dat hij kreeg in de werkplaats van zijn keiharde vader (Natoli). Ondanks dit alarmerende voorval worden de kansen van Spillo`s vader steeds groter om de voogdij definitief te krijgen. De hartelijke geneesheer directeur (Garrone) gaat met pensioen en zijn opvolger is de ambitieuze streber Dr. Montebovi (Scalondro). Het wordt Angela teveel en zij neemt vakantie voor eigen rekening, maar Paolo aan wie zij haar hartje verpand heeft, hoort dit niet van haar zelf. De liefhebsters kunnen hun hartjes ophalen en zich groen en geel ergeren over zoveel onrechtvaardigheid. Hoewel ze over de exacte afloop van een aantal zaken in het ongewisse worden gehouden, is het voor hen dik genieten en vol ongeduld wachten op een volgende aflevering. Het scenario is van Simone De Rita. Het camerawerk is van Sergio Salvati. Minder erg dan gewoonlijk.

Provocazione fatale

1990 |

Italië 1990. Nini Grassia. Met o.a. Carlo Mucari, Deborah Cali, Saverio Vallone, Anna Maria Clementi en Lucia Mortato.

Marine officier Mucari begint tijdens zijn vakantie een verhouding met de eigenares van het hotel. Dan komt ook haar knappe en verleidelijke dochter aan de beurt, die hij niet kan weerstaan. Tenslotte beleeft hij met de aantrekkelijke dochter van een visser een hartstochtelijke romance. Hij zal nu een keuze moeten maken tussen de drie vrouwen. De regisseur, die ook het scenario schreef, heeft hetzelfde thema al eerder gebruikt.

Il bacio dello scorpione

1990 | Mysterie, Erotiek

Italië 1990. Mysterie van Nini Grassia. Met o.a. Helmut Berger, Margie Newton, Mattia Sbragia, Carlo Mucari en Gabriele Tinti.

Een eng doch erotisch verhaal over moord en wraak. Een rechter van instructie gaat in z'n eentje naar de plaats waar hij van een drugsverslaafde een weerzinwekkende verhaal hoorde. Maar voordat hij daar aankomt doen zich een reeks plotselinge, vreemde en tragische incidenten voor. De commissaris van politie is de enige die de rechter ervan verdenkt direct of indirect iets met die gebeurtenissen te maken te hebben. Margie Newton is beeldschoon en sensueel en ze geeft ons royaal inzicht in haar fysieke kwaliteiten. Voor de rest: laat maar zitten.

Lady Chatterly story

1989 | Erotiek

Italië 1989. Erotiek van Lawrence Webber. Met o.a. Malù, Maurice Poli, Micaela Carmen Di Pietro en Carlo Mucari.

Deze zachte seksfilm is een slap aftreksel van de schandaalroman van D. H. Lawrence. Het gaat over de seksueel gefrustreerde vrouw van een impotente edelman. Na de dood van haar man denkt ze terug aan haar vroegere geliefde, die schrijver was, en die haar seksuele bewustzijn gevormd heeft. Zij speelt veel met zichzelf en dat houdt haar op de been, tot ze haar charmes loslaat op de rentmeester. Slecht spel te over. Malù is mooi om bezig te zien, maar dat op zich kan deze film niet redden.

Arabella - L'Angelo nero

1989 | Erotiek

Italië 1989. Erotiek van Alberto Vari. Met o.a. Tini Cansino, Valentina Visconti, Francesco Casale, Carlo Mucari en Renato D'Amore.

Arabella, vrouw van een invalide schrijver, stort zich in het nachtleven om een dreigende chantage voorkomen. Vanaf dat ogenblik worden er in haar omgeving een aantal moorden gepleegd. Haar man verdenkt haar en gaat naar haar op zoek in de demimonde en de gore nachtgelegenheden van de stad, ondanks het feit dat hij aan zijn rolstoel gekluisterd is. Veel fantasieloos bloot, seksscenes en afschuwelijk spel. Max Steel is het pseudoniem van Vari.

Pathos

1988 | Mysterie, Misdaad

Italië 1988. Mysterie van Piccio Raffanini. Met o.a. Virginia Hey, Gérard Darmon, Gioia Scola, Carlo Mucari en Dario Parisini.

Twee fotomodellen worden onder vreemde omstandigheden vermoord. Een fotografe is geschokt en verdenkt haar mysterieuze, excentrieke echtgenoot. Nadat een eigenwijze politieman haar ergernis heeft opgewekt, besluit ze zelf op onderzoek uit te gaan. Ze slaagt erin een videofilm te bemachtigen waarop de moordenaar te zien is, terwijl hij een van de modellen vermoordt. Er worden nog twee mensen uit haar omgeving vermoord, voordat ze de dader tegen het lijf loopt. Niet erg spannend, matig geacteerd, veel bloot.

Dolce pelle di Angela

1988 | Erotiek

Italië 1988. Erotiek van Andrea Blanchi. Met o.a. Michela Miti, Carlo Mucari, Piero Gerlini, Maria Pia Parisi en Anita Ekberg.

Angela (Miti), een ouderloos meisje uit de provincie, gaat naar Rome en ontmoet onderweg in de postkoets een sjiek geklede vrouw (Ekberg) die haar leven ingrijpend zal veranderen. Ze heeft een exclusief bordeel en neemt het meisje in dienst. Na verloop van tijd trouwt Angela met een hertog die al snel sterft en haar een immens fortuin nalaat. Ze trouwt dan met haar vroegere minnaar, een ex-bandiet, die een schone lei met de justitie gemaakt heeft. De actrices stappen makkelijk uit de kleren, maar het acteren is zeer zwak. Gesitueerd rond 1900; zonder twijfel in het kielzog van JOSEFINE MUTZENBACHER en FANNY HILL. Blanchi regisseerde als Andrew White.

Brothers in Blood

1987 | Actiefilm, Misdaad, Oorlogsfilm

Verenigde Staten/Italië 1987. Actiefilm van Tonino Valerii. Met o.a. Bo Svenson, Martin Balsam, Carlo Mucari, Nat Kelly Cole en Peter Hooten.

Helicopters, jeeps en legertrucks vormen de ingrediënten van deze waardeloze B-film à la Valerii die een verhaal tracht te vertellen over een Vietnamveteraan die na acht jaar ellende een psychisch wrak is. Genezen en weer thuis wordt zijn vliegtuig door terroristen gekaapt. Zijn Vietnamgabbers staan echter meteen klaar om opnieuw oorlogje te gaan spelen.

Bridge To Hell

1986 | Oorlogsfilm, Actiefilm

Italië 1986. Oorlogsfilm van Umberto Lenzi. Met o.a. Andy J. Forest, Francesca Ferre, Carlo Mucari, Paki Valente en Sdenko Jelcic.

Een Amerikaanse, Italiaanse (...) en een Oostenrijkse (!) krijgsgevangene ontsnappen uit een kamp in het door de Duitsers bezette (voormalige) Joegoslavië tijdens WO II. Een pittige novice is hun gids en ze moeten de zwaar bewaakte brug uit de titel naar de vrijheid oversteken. Alsof dat nog niet genoeg is: ze gaan ook nog eventjes een goudschat halen om snel rijk te worden. Ongeloofwaardige spaghetti-oorlogsactie van veelfilmer Lenzi, die ook het scenario neerpende. Luigi Ciccarese was cameraman van dienst.

Tex e il Signore degli Abissi

1985 | Western

Italië 1985. Western van Duccio Tessari. Met o.a. Giuliano Gemma, Carlo Mucari, William Berger en Flavio Bucci.

Tex (Gemma) en zijn onafscheidelijke vrienden Tiger en Carson (Berger) moeten het opnemen tegen een mysterieuze wraakengel die zich bedient van een wapen, dat de slachtoffers onmiddellijk doodt en hen vervolgens mummificeert. Het is de Signore degli Abissi (Heer van de Diepten), een kwade tovenaar en opperhoofd van de Yaqui-Indianen. De tovenaar wil het opnemen tegen de bleekgezichten en hij laat Tex en zijn vrienden door de Yaquis opsluiten in de grot van de groene stenen. Maar Tex en zijn vrienden weten zich te bevrijden en ze worden de tovenaar de baas. Hij en zijn volgelingen worden gedood door een aardbeving, terwijl Tex zich in veiligheid weet te brengen. Naar een populaire stripfiguur van Gianluigi Bonelli. Best onderhoudend.