Johnny Simmons (1986) is acteur.
Er zijn 2 films en 1 serie gevonden.

Girlboss

2017 | Komedie

2017. Komedie van Kay Cannon. Met o.a. Britt Robertson, Ellie Reed, Johnny Simmons, Alphonso McAuley en RuPaul.

The Stanford Prison Experiment

2015 | Drama

Verenigde Staten 2015. Drama van Kyle Patrick Alvarez. Met o.a. Billy Crudup, Ezra Miller, Michael Angarano, Moises Arias en Nicholas Braun.

Reconstructie van het beruchte sociaal-psychologische experiment uit 1971, waarin een aantal jonge mannen werd onderverdeeld in gevangenen en bewakers. Het experiment liep zo uit de hand – de bewakers gedroegen zich als sadisten en de gevangenen draaiden door – dat het na zes dagen werd stopgezet. Al eerder verfilmd door Oliver Hirschbiegel als Das Experiment (waarvan weer een Amerikaanse remake werd gemaakt), maar deze versie van de jonge regisseur Alvarez is waarheidsgetrouwer, en daardoor des te indrukwekkender. Vooral knap is het hoe de spanning langzaam tot het kookpunt wordt opgevoerd, en het spel van de jeugdige cast is ronduit briljant.

The To Do List

2013 | Romantische komedie

Verenigde Staten 2013. Romantische komedie van Maggie Carey. Met o.a. Aubrey Plaza, Johnny Simmons, Bill Hader en Rachel Bilson.

Brandy Klark (Plaza) is hartstikke slim, maar seksueel compleet onervaren. Dat moet nu maar eens afgelopen zijn. Ze maakt een to-do-lijstje van alle seksuele ervaringen die ze, voordat ze naar de universiteit gaat, op zak wil hebben. Geestig gegeven van het belang van een erotisch cv, pakt weinig origineel uit in dit luchtige drama dat zich wat gemakzuchtig ontspint rond een nerdy control freak die haar maagdelijkheid wil verliezen aan de blonde bink van het zwembad. Leuke momenten, zoals met haar progressieve moeder, worden afgewisseld met platte grappen.