Tony Elwood is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Road Kill

1994 | Horror

Verenigde Staten 1994. Horror van Tony Elwood. Met o.a. Andrew Porter, Sean Bridgers en Deanna Perry.

Een jonge lifter, die van de Oostkust naar de Westkust reist, ontmoet een tweetal enge drifters uit de hippietijd. Aangstaanjagende kijkbuisfilm met voorspelbare afloop.

Road-Kill

1993 | Thriller

Verenigde Staten 1993. Thriller van Tony Elwood en Sean Bridges. Met o.a. Andrew Porter, Deanna Perry, Jeff Pillars en Andy Boswell.

Goede acteerprestaties kunnen een pluspunt zijn, maar het is niet voldoende in deze low budgetversie van KALIFORNIA (1993) van Dominic Sena met Brad Pitt of THE HITCHER (1986) van Robert Harmon met Rutger Hauer. Een onschuldige jongeling accepteert een lift van een verliefd stel dat in werkelijkheid een dodelijk paar blijkt dat een vernietigend spoor door het land trekt. Het stel probeert de nieuwkomer tot hun levensstijl van roof en moord te bekeren. Het scenario van Tony Elwood en Mark Kimray. Het camerawerk is van Randy Whiteland. Gefilmd in North Carolina. Videotitel: ROAD KILL USA.

Killer

1990 | Horror

Verenigde Staten 1990. Horror van Tony Elwood. Met o.a. Duke Ernsberger, Andy Boswell, Jeri Keith Liles, Mark Creter en Terry Loughlin.

Ernsberger speelt de `Killer` die een traumatische jeugd heeft gehad (hij was het slachtoffer van medische experimenten), waardoor hij een kannibalistische maniak is geworden. Hij neemt lifters mee, die hij uitbundig vermoordt. Jongeren in de buurt hebben haarfijn in de gaten dat de autoriteiten niets kunnen beginnen tegen een psychopaat en als hun vriendin gepakt is, klaren zij de zaak. Het einde is ironisch, het spel zwak en het camerawerk rommelig. Typisch videovoer.

New Girl

1984 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1984. Komedie van Charles Ison. Met o.a. David Andrews, Beth Abernathy, Renee McCullah, Tracee Johnson en Willie Stratford.

Een flauwe tiener-komedie over een meisjesbasketbal-team dat een jongen de ploeg insmokkelt om te winnen. Dertien-in-een- dozijn-film met PORGY-elementen. Oh, jongens wat een lol.