Jane Jones

Acteur

Jane Jones is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Singles

1992 | Komedie

Verenigde Staten 1992. Komedie van Cameron Crowe. Met o.a. Bridget Fonda, Campbell Scott, Kyra Sedgwick, Sheila Kelley en Matt Dillon.

Luchtige kijk op leven en liefde, door en voor jonge, volwassenen met hun illusies, angsten en ontgoochelingen. Centraal staan twee stellen (Fonda-Dillon, Sedgwick-Scott) en een pak vrijgezellen met evenveel relaties annex eigenaardigheden, tekortkomingen en sterkten. Hoogte- en dieptepunten tussen jonge mannen en vrouwen in de maatschappij van 1990, niet hoogdravend noch diepzinnig. Verteerbaar, herkenbaar, afstandelijke maar onderhoudende kijk op een generatie. Pretentieloos met een zekere dramatische onderstroom zonder al te zwaarmoedig te worden. Geschreven door Crowe zelf, een soort THE BIG CHILL, maar dan van twens en minder intelligent. Gesitueerd in Seattle.

Port of Missing Girls

1938 | Drama, Misdaad

Verenigde Staten 1938. Drama van Karl Brown. Met o.a. Harry Carey, Milburn Stone, Judith Allen, George Cleveland en Betty Compson.

Een dertien-in-een-dozijn politiefilm van Monogram, met in één van de bijrollen de Nederlandse acteur William Castello. De film, handelend over een vrouw die op de vlucht slaat voor een groep gangsters, werd bijzonder lauw ontvangen.

Idol of the Crowds

1937 | Drama

Verenigde Staten 1937. Drama van Arthur Lubin. Met o.a. John Wayne, Sheila Bromley, Billy Burrud, Russell Hopton en Virgina Brissac.

Wayne wordt lid van een hockeyteam en dat verbetert de slagvaardigheid uiteraard.De tegenstanders zien dat ook: ze proberen Wayne om te kopen maar stuiten op beton. De jonge Burrud wordt het slachtoffer van een moordaanslag op Wayne, die zelf bij een tweede poging gewond raakt maar toch de overwinning voor zijn team weet te bevechten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jane Jones op televisie komt.

Reageer