Lyn Levand

Acteur

Lyn Levand is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Even the Score

1990 | Thriller, Drama, Actiefilm

Verenigde Staten 1990. Thriller van Joe Straw. Met o.a. David Heavener, Joseph Nuzzolo, Lyn Levand, Frank Gallagher en Paul Bovino.

Een man komt vrij na een straf te hebben uitgezeten voor een moord die zijn schurkachtige broer heeft gepleegd. De broer blijkt nu een machtige gangster die zijn liefje heeft ingepikt. De gekwelde held (Nuzzolo, die ook het script voor zijn rekening nam) begint een serie overvallen en moorden om het narcotica- imperium van zijn lieve broertje te ondermijnen, een en ander gegoten in een grimmig, mistroostig en weinig opwindend misdaadverhaal. De enige verrassing is Heavener, meestal een innemende held in lowbudget films, die nu een schurk speelt. Het camerawerk is van Don Jackson. Videotitel: KILL OR BE KILLED.

Hellbent

1989 | Muziek, Horror

Verenigde Staten 1989. Muziek van Richard Casey. Met o.a. Phil Ward, Lyn Levand, David Marciano, Phil Therrien en Cheryl Slean.

In een onbesuisde poging tot satire is het [KL]Mephisto[KLE]- verhaal overgezet naar de punk-scene in Los Angeles. Een nogal vervelende zanger (Ward) wordt gecorrumpeerd door de demonische eigenaar van een club: hij en zijn liefje krijgen succes in ruil voor godlasterlijke songteksten. Intussen neemt een eerder slachtoffer bloedig wraak. Fantasieloos tot het einde. Wat schrijver/regisseur Casey (die vroeger videoclips maakte) heeft willen vertellen blijft in nevelen gehuld. Jammer van het soms leuke spel. De bekendste groep op de soundtrack is Angry Samoans. Het camerawerk is van Jim Gillie. Ook bekend als LOS ANGELES IS HELLBENT.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lyn Levand op televisie komt.

Reageer