Huang Feng

Regisseur

Huang Feng is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Stoner

1974 | Avonturenfilm, Actiefilm

Hongkong SAR van China 1974. Avonturenfilm van Huang Feng. Met o.a. George Lazenby, Mao Ying, Ting Pei, Whong In-Sik en Hung Chin-Pao.

Australische rechercheur Joshua Stoner ontdekt dat 's lands veiligheid wordt ondermijnd door scheepsladingen uit China afkomstige afrodisiacum-pillen. Ontstellende nonsens in een zwaarlijvig, lomp werkstuk. Mao Ying op credits als Angela Mao, Ting Pei als Betty. Het scenario is van Ni Kuan. Het camerawerk is van Li Yu-Tang.

When Taekwondo Strikes

1973 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1973. Actiefilm van Huang Feng. Met o.a. Mao Ying, Huang Chia-Ta, Jhoon Rhee, Whong In-Shik en Kenji Kazama.

Een Koreaanse ondergrondse beweging pakt de Japanse bezetter hard aan. Hapkido-specialiste Mao Ying is (op credits als Angela Mao) zo populair in het Verre Oosten dat haar het leidmotief is toebedeeld: 'Also Sprach Zarathustra'. Aanbevolen voor de liefhebber.

The Opium Trail

1973 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1973. Actiefilm van Huang Feng. Met o.a. Mao Ying, Huang Chia-Ta, Yi Yuan en Chen Chuan.

China, 1935. Onder de dekmantel van goudtransporten voert Japan scheepsladingen opium uit om China's weerstand te ondermijnen voor een op handen zijnde invasie. Hapkido- specialiste Mao Ying is als een razende in de weer om de Japanse plannen te dwarsbomen. Continue gevechtstaferelen in deze soepele maar kwaardaardige film. USA/GB-titel: DEADLY CHINA DOLL. Mao Ying staat op de titelrol als Angela Mao, Huang Chia-Ta als Carter Huang.

Hap Ki Do

1972 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1972. Actiefilm van Huang Feng. Met o.a. Mao Ying en Huang Chia-Ta.

Naïeve maar onderhoudende film geeft diepgaand exposé van vechtsport hap-ki-do. Plot betreft rivaliserende sportscholen. Film is absolute 'must' voor liefhebber. USA-titel: LADY KUNG FU. Mao Ying op credits als Angela Mao, Huang Chia-Ta als Carter Wong.

Lady Whirlwind

1971 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1971. Actiefilm van Huang Feng. Met o.a. Mao Ying, Chang Yi, Pai Ying, Chien Yueh-Sheng en Hung Chin-Pao.

Een zeer kort aangebonden hapkido-specialiste zoekt de man die verantwoordelijk was voor de zelfmoord van haar zuster. Dit rappe en virtuoze Kung Fu-werk is in een onduidelijk kader geplaatst, maar is een must voor de liefhebbers van de hapkido-technieken van Mao Ying (op de titelrol als Angela Mao). De openingsscène, waarin zij eigenhandig het casino met de grond gelijkmaakt, is inmiddels klassiek. USA-titel: DEEP THRUST.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Huang Feng op televisie komt.

Reageer