Marcello Avallone

Regisseur

Marcello Avallone is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Panama Sugar

1990 | Actiefilm, Avonturenfilm, Komedie

Italië 1990. Actiefilm van Marcello Avallone. Met o.a. Scott Plank, Oliver Reed, Lucrezia Lante della Rovere, Memé Perlini en Duilio del Preta.

De film speelt op een Caraïbisch eiland vol vrolijke volk, dat de hele dag drinkt en de hele nacht danst. De kwaaien zijn een plaatselijke generaal en een konkelende Amerikaan, die van het eiland een gokparadijs wil maken. De held is Panama, vechtend en gokkend. Onderhoudende avonturenfilm vol prachtige opnamen op verrukkelijke lokaties.

Maya

1989 | Horror, Avonturenfilm

Italië 1989. Horror van Marcello Avallone. Met o.a. Peter Phelps, Mariella Valentini, William Berger, Cyrus Elias en Mariangelica Ayala.

Een mengeling van horror, fantasy en avonturen. Gebaseerd op een legende uit de Mexicaanse provincie Yucatàn, over de slechte Maya-koning Xibalbay. Hij heeft gezworen terug te keren om bloedig wraak te nemen. Een weinig bijzondere low budget-film waarin zwak geacteerd wordt.

Spettri

1988 | Horror

Italië 1988. Horror van Marcello Avallone. Met o.a. John Pepper, Katrine Michelsen, Donald Pleasence, Massimo De Grossi en Laurentina Guidotti.

Bij de aanleg van de ondergrondse in Rome stort een muur in. Daardoor worden een groot aantal ondergrondse tunnels zichtbaar die naar een oude catacombe leiden. Een aantal archeologen vermoedt dat het doolhof leidt naar het graf van Domitiana, dat nooit gevonden is. Ze gaan op zoek naar het graf, maar komen allemaal om het leven bij vreemde ongelukken, veroorzaakt door boze machten. Een goedkope horrorfilm met enig obligaat bloot, waarin slecht geacteerd wordt.

L' Altra faccia del peccato

1968 | Erotiek, Documentaire

Italië 1968. Erotiek van Marcello Avallone.

Weer een 'Mondo'-documentaire van Italiaanse bodem: Zweedse groepsseks, prostitutie in Hamburg, een Amsterdams homofielenhuwelijk, drugs in de Romeinse onderwereld, besnijdenisriten in Afrika en hippie-happenings in Londen. Deze film is hypocriet en uitgesproken fake. U kunt hem overslaan. USA/GB-titel: SINS'S OTHER FACE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marcello Avallone op televisie komt.

Reageer