Nino del Arco is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Kaliman, el hombre increíble

1976 | Avonturenfilm, Sciencefiction

Mexico 1976. Avonturenfilm van Alberto Mariscal. Met o.a. Jeff Cooper, Nino del Arco, Adriana Roel en Jorge Rado.

De mysterieuze held Kaliman helpt een stel antropologen een Egyptische graftombe te vinden. Zij moeten het hoofd bieden aan bandieten en bovenaardse wezens. Een simpel gefilmde komedie, die door zijn naïviteit soms zelfs charme bezit.

El Cristo del océano

1971 | Drama

Spanje/Italië 1971. Drama van Ramón Fernández. Met o.a. Nino del Arco, Pilar Velázquez, Paolo Gozlino en Leonard Mann.

Een weeskind komt op het strand een Christus zonder kruis tegen. Een vrome smartlap, naar een verhaal van Anatole France.

Más allá del Río Miño

1969 | Avonturenfilm

Spanje 1969. Avonturenfilm van Ramón Torrado. Met o.a. Gustavo Rojo, Enriqueta Carballeira, Nino del Arco en Luis Marín.

De vriendschap tussen twee temmers van wilde paarden in Galicië. Uiterst stompzinnig.

El niño y el muro

1964 | Drama

Spanje 1964. Drama van Ismael Rodríguez. Met o.a. Daniel Gélin, Nino del Arco, Yolanda Varela, Linda Christian en Jorge Rigaud.

De bal waarmee een kind voor de Berlijnse muur speelt komt in de oostelijke sector terecht. Een slappe en dubbelzinnige weergave van een brandende kwestie.

El niño y el ladrón

1964 | Drama

Spanje/Mexico 1964. Drama van Tulio Demicheli. Met o.a. Nino del Arco, José Calvo, Pedro Mari Sánchez en Manuel Alexandre.

Een arbeider wordt ervan beschuldigd het geld gestolen te hebben, dat de inwoners van een dorp wilden gebruiken om een beeld van de Heilige Maagd te kopen. Drie kinderen, die bevriend zijn met de man, denken dat hij onschuldig is en besluiten de ware schuldige op te sporen. Een van de vele Spaanse films die aan het begin van de jaren zestig werden gemaakt in opdracht van de regering. Bestemd voor kinderen.