Wieslaw Michnikowski

Acteur

Wieslaw Michnikowski is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Skutki noszenia kapelusza w maju

1993 | Familiefilm

Polen/Portugal 1993. Familiefilm van Krystyna Krupska-Wysocka. Met o.a. Ala Gorzynska, Ola Rosinska, Wieslaw Michnikowski, Barbara Krafftowna en Slawomira Lozinska.

De gepensioneerde wiskundige van faam en naam Matth[KA3]aus (Michnikowski) is sedert de dood van zijn moeder een somber mens geworden. Hij draagt altijd, zij het enigszins scheef, een hoed of nu het zomer of winter is. Dus ook in de maand mei. Op een dag maakt hij kennis met twee kinderen. Ze willen alles van de hoed en de rand weten en Matthäus is blij dat men hem weer nodig heeft. Wat hij niet weet dat zijn ontmoeting met de kinderen het werk van twee goede geesten waren: die van zijn grootmoeder en zijn gestorven moeder. Aardige, onderhoudende film over menselijke relaties en eenzaamheid voor jonge kijkers.

Seksmisja

1984 | Sciencefiction, Komedie

Polen 1984. Sciencefiction van Juliusz Machulski. Met o.a. Jerzy Stuhr, Olgierd Lukaszewicz, Bozena Stryjkówna, Boguslawa Pawelec en Hanna Stankówna.

Een kostelijke en geestige SF-film over twee mannen die na een periode van invriezing ontwaken in een ondergrondse gemeenschap die louter uit vrouwen bestaat die de kernoorlog hebben overleefd en zich voortplanten door parthenogenese. Albert en Max ontkomen aan castratie en bereiken de veilige buitenlucht waar ze zo doeltreffend met de reageerbuisjes knoeien dat de volgende lading babies uit louter jongens bestaat. Met komische geestdrift en intelligentie wordt uitgedragen dat de natuur alles overwint. Scenario van Jolanta Hartwig, Pavel Hajny en regisseur Machulski.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Wieslaw Michnikowski op televisie komt.

Reageer