Isabel Benet

Acteur

Isabel Benet is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

La vida conyugal

1993 | Komedie

Mexico 1993. Komedie van Luis Carlos Carrera. Met o.a. Socorra Bonilla, Alonso Echánove, Patricio Castillo, Marydrita Sanz en Demián Bichir.

In 1953 staan Jacqueline Cascorro (Bonilla) en Nicol[KA1]as Lobato (Ech[KA1]anove) voor het altaar en ze zweren elkaar trouw tot de dood hen scheidt. Maar de eerste misverstanden doemen al gauw op. Zo wil zij tien kinderen en hij geen een. Hij wil zijn winkeltje uitbouwen tot een van de grootste zaken van het land, maar ondertussen verwaarloost hij haar. Ze denkt erover om hem uit de weg te ruimen. Een niet al te optimistisch beeld over een mislukt huwelijk, gebracht met zoveel macabere humor dat de nasmaak plezierig is. Ondanks een soortgelijk thema, is deze film niet te vergelijken met THE WAR OF THE ROSES (1989) van Danny De Vito met Michael Douglas en Kathleen Turner. Deze Mexicaanse versie is daarvoor veel te koel, de humor te onderhuids en de personages te sympathiek. Het scenario van Ignacio Ortíz en regisseur Carrera naar de roman van Sergio Pitol is knap opgebouwd. Het camerawerk is van Xavier Pérez Grobet. Stereo.

Una Moneda en el aire

1989 | Thriller

Mexico 1989. Thriller van Ariel Zuñiga. Met o.a. Arturo Beristáin, Isabel Benet, Andrea Ferrari en Jorge Martínez de Hoyos.

Een stel avonturiers komt tegenover elkaar te staan naar aanleiding van een belangrijke, geheime microfilm. Deze opzettelijk anachronistische actiefilm slingert heen en weer tussen de B-films in Amerikaanse stijl en een pretentieus eerbewijs aan dit zelfde type film. Een curiositeit.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Isabel Benet op televisie komt.

Reageer