Moo Song Chun

Acteur

Moo Song Chun is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Aje, Aje, Bara Aje

1989 |

Zuid-Korea 1989. Im Kwon-Taek. Met o.a. In Chon Yoo, Young Mi Jin en Moo Song Chun.

De zestienjarige Soon Nyo gaat naar een boeddhistisch klooster, maar doordat ze zich inlaat met een jongeman, wordt ze er uitgezet. Daarna zoekt ze het geluk in het huwelijk en het ouderschap, maar na korte tijd komen haar man en kind om het leven, waarna ze terugkeert naar het klooster

Aje Aje Bara Aje

1989 | Drama

Zuid-Korea 1989. Drama van Kwon-Taek Im. Met o.a. Moo Song Chun, Soo-Yeon Kang, Young-Mi Jin, In-Ja Yoon en In-Chon Yoo.

De zestien-jarige Soo-Yeon Kang, die het op school slecht doet en een kommervolle, alleenstaande moeder heeft, besluit het boeddhistische klooster in te gaan. Als ze wekenlang in meditatie is, krijgt zij meelij met een jonge deugniet. Hiervoor wordt ze gestraft met de verbanning uit het religieuze centrum. Ze trouwt en krijgt een kind, maar de vreugde is van korte duur. Man en boreling komen algauw te overlijden en ze slijt haar dagen als verpleegster. Na jaren keert ze terug naar het klooster waar moeder-overste In-Ja Yoon op sterven ligt, haar loutert en haar verdere levenspad belicht. Het ritme is tergend traag en de personages hebben alle tijd om hun problemen uit te werken. Wel zit de film vol levenswijsheden en toont hij prachtige, kleurrijke beelden van een Zuid-Korea die de toerist nooit te zien krijgt. Interessante film van een meester der Koreaanse cinema over de boeddhistische levensopvatting. Camerawerk van Gu Jung-Mo. Gefilmd in CinemaScope.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Moo Song Chun op televisie komt.

Reageer