Barra Grant

Regisseur, Acteur, Scenarist

Barra Grant is regisseur, acteur en scenarist.
Er zijn 5 films gevonden.

The Tapdancer

1978 | Familiefilm

Verenigde Staten 1978. Familiefilm van Barra Grant. Met o.a. James Pelham, Danielle Spencer, Charles Blackwell en Anna Marie Horsford.

Willie wil ten koste van alles tapdanser worden. Zijn ouders zijn daar op tegen, maar hij zet door en volgt stiekem lessen bij de danser Dipsey. Dit levert succes op. Een middelmatig verhaaltje met opmerkelijk goed dans- en tapwerk. Dat maakt veel goed.

Slow Dancing in the Big City

1978 | Drama, Romantiek

Verenigde Staten 1978. Drama van John G. Avildsen. Met o.a. Paul Sorvino, Anne Ditchburn, David Nicolas Coster, Anita Dangler en Hector Jaime Mercado.

Rechtlijnige absurde romantiek over een journalist die verliefd wordt op een ballerina die niet langer meer kan dansen. De schaamteloze climax en alle pathos doet bij de kijker de haren recht overeind staan. Het scenario is van Barra Grant. Het camerawerk is van Ralf D. Bode en Gerald Hirschfeld.

The Sunshine Boys

1977 | Komedie

Verenigde Staten 1977. Komedie van Robert Moore. Met o.a. Red Buttons, Lionel Stander, Michael Durrell, Bobbie Mitchell en Sarina Grant.

Een herverfilming van het stuk van Neil Simon met Buttons als Willie Clark en Stander als Al Lewis, de beide variété- rotten die een come-back maken en het met elkaar moeten zien te vinden. Oorspronkelijk bedoeld als een pilot: men liet het idee om een serie te maken toch maar snel vallen. De bioscoopfilm met Burns en Matthan was een te groot succes geweest om tegen op te boksen.

Let's Switch!

1975 | Komedie

Verenigde Staten 1975. Komedie van Alan Rafkin. Met o.a. Barbara Eden, Barbara Feldon, George Furth, Richard Schaal en Pat Harrington.

Een rommelig verhaal over een redactrice van een damesblad en haar vriendin die het huishouden doet en die nu van rol wisselen. Gelardeerd met bekende situatie-komedie-acteurs die geen verrassing meer zijn.

Daughters of Satan

1972 | Horror

Verenigde Staten 1972. Horror van Hollingsworth Morse. Met o.a. Tom Selleck, Barra Grant, Tani Phelps Guthrie, Paraluman en Juana Rios.

De vervloekingen van heksen, hocus-pocus en een heleboel onzin als een jong meisje in een heksensabbat wordt gestrikt. Scenario van John C. Higgins naar een verhaal van John Bushelman.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Barra Grant op televisie komt.

Reageer