Melissa Docker

Acteur

Melissa Docker is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Secret Life of Arnold Bax

1992 | Biografie

Verenigd Koninkrijk 1992. Biografie van Ken Russell. Met o.a. Ken Russell, Glenda Jackson, Hetty Baynes, Melissa Docker en Kenneth Colley.

Romantische, vrouwenversierende, licht drankzuchtige componist huurt een exotische danseres in, die moet improviseren op zijn muziek. Een denkbeeldige episode uit het leven van Sir Arnold Bax, in Engeland Master of the King's Music ten tijde van David Lean's film OLIVER TWIST, waarvoor hij de muziek schreef. Regisseur/schrijver Russell worstelt in de titelrol met Glenda Jackson als zijn eeuwige maîtresse. Dit was haar laatste rol voordat ze in de politiek ging.

Strangers

1990 | Thriller

Australië 1990. Thriller van Craig Lahiff. Met o.a. Anne Looby, James Healy, Melissa Docker, Tim Robertson en Paul Mason.

Geslaagd zakenman en hartenbreker Healey is verwikkeld in een slopende echtscheidingsprocedure, waaronder maîtresse Docker lijdt. Hij ontmoet femme fatale Looby, die mooi, verleidelijk en rijk is. Achter al dat fraais gaat er een koele, berekenende vrouw schuil, die voor niets terugdeinst, inclusief moord, als zij haar doel wil bereiken. Healey valt voor haar en zit in de val als het ontzielde lichaam van zijn ex gevonden wordt. Voorspelbaar van begin tot eind. Slap scenario van John Emery, die bovendien de inbreng van de regisseur gedogen moest. Steve Arnold verzorgde het camerawerk.

Stranger

1990 | Thriller

Australië 1990. Thriller van Craig Lahiff. Met o.a. Tim Robertson, Melissa Docker, James Healey en Anne Looby.

Gary Young is een succesvolle effectenmakelaar maar heeft problemen met vrouwen. Zijn ex-vrouw voert een verbeten strijd om Gary zoveel mogelijk geld afhandig te maken. Gary heeft een vriendin, Rebecca, maar deze relatie lijdt onder het feit dat Gary nauwelijks thuis is. Dan ontmoet hij Anna. Zij is mooi, wild en extreem. Anna blijkt echter veel noten op haar zang te hebben en lijkt bereid over lijken te gaan

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Melissa Docker op televisie komt.

Reageer