James DeBello

Acteur

James DeBello is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

National Lampoon Presents: Dorm Daze

2003 | Komedie

Verenigde Staten 2003. Komedie van Scott Hillenbrand en David Hillenbrand. Met o.a. Marieh Delfino, Worm Miller, Marie Noelle Marquis, Boti Bliss en Tatyana Ali.

Er komt een prostituee opdraven op de campus van de universiteit. De dame is ingehuurd om één van de studenten zijn maagdelijkheid te ontnemen. De student in kwestie ziet liever dat zijn vriendinnetje, die ook op de campus woont, zijn eerste is. Verder zijn de studenten enorm opgewonden over de komst van een Franse uitwisselingsstudente, Dominique genaamd. Als de Française arriveert, ziet men haar aan voor de prostituee en barsten de doldwaze dubbelzinnige grappen los.

Cabin Fever

2002 | Horror

Verenigde Staten 2002. Horror van Eli Roth. Met o.a. Rider Strong, Jordan Ladd, James DeBello, Cerina Vincent en Joey Kern.

Een groepje fotogenieke jongeren brengt een paar dagen door in een afgelegen blokhut. Het omliggende bos is besmet met een ziekte die de lichamen van mensen en dieren opvreet en uitholt. Dus er is een onzichtbare reden om bang te zijn voor iedere voorbijganger, voor de adem van anderen, hun geur, hun lichamen. Regisseur Roth werkt dit goede horroridee uit in ranzig effectbejag, maar dat is helemaal niet erg. Als een jongen zijn geliefde betast en plotseling merkt dat zijn hand in de vieze pus verdwijnt, is dat hilarisch, in deze aanstekelijke low-budgetproductie.

100 Girls

2000 | Komedie, Romantiek

Verenigde Staten 2000. Komedie van Michael Davis. Met o.a. Jonathan Tucker, Emmanuelle Chriqui, James DeBello, Marissa Ribisi en Larisa Oleynik.

Student Matthew ontmoet het meisje van zijn dromen tijdens een stroomstoring in een lift. Het was donker, hij heeft dus geen idee hoe ze eruit ziet. De volgende ochtend is ze weg, dus er zit niets anders op dan als de prins van Assepoester te gaan zoeken naar dat ene meisje tussen al die andere. Daartoe moet hij infiltreren in een studentenhuis voor meisjes. Veel beelden van zich uitkledende studentes, veel seksueel getinte situaties. Waar genregenoot American Pie nog gered werd door enkele sympathieke hoofdrolspelers is 100 Girls vooral puberale lol.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer James DeBello op televisie komt.

Reageer