Tito Aponte

Acteur

Tito Aponte is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Macu, la mujer del policia

1987 | Misdaad

Venezuela 1987. Misdaad van Solveig Hoogesteijn. Met o.a. Daniel Alvarado, María Luisa Mosquera, Frank Hernández, Tito Aponte en Ana Castell.

Na de verdwijning van drie kinderen valt de verdenking op een forse politieagent die kort daarvoor is getrouwd met een meisje van elf jaar. Het meisje moet zowel in haar eentje puberteit doormaken als de een tweetal koters meeslepen, laten opgroeien en opvoeden. Goed geregisseerd en gespeeld.

El rey del Joropo

1980 | Biografie

Venezuela 1980. Biografie van Carlos Rebolledo. Met o.a. Tito Aponte, Oscar Martínez, Alfredo Alvarado en Fausto Verdial.

Het leven van Alfredo Alvarado, een aanstootgevend mens die maar net binnen de grenzen van de wet blijft maar ook een dans creëert, de 'joropo'. Een redelijke film, waarin Alvarado zichzelf op latere leeftijd speelt.

Muerte en el paraiso

1978 | Drama

Venezuela 1978. Drama van Michel Katz. Met o.a. Tito Aponte, Guillermo Dávila, Eduardo Gil en Edgar Díaz.

Een jeugdbende afkomstig uit de hogere klasse houdt zich bezig met smerige praktijken waarbij het slachtoffer middels een spelletje gekozen wordt. Een rauwe en tamelijke obscene film die soms heel curieus is.

Canción mansa para un pueblo bravo

1976 | Drama

Venezuela 1976. Drama van Giancarlo Carrer. Met o.a. Orlando Urdaneta, Lourdes León, Tito Aponte en Manuel Poblete.

De avonturen van een jongeman uit de provincie die naar de stad is gekomen in de hoop daar een grootse toekomst op te bouwen. Talloze belevenissen, veeleer onverkwikkelijke, veranderen hem uiteindelijk in een misdadiger. Een film met goede bedoelingen, maar niet erg origineel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tito Aponte op televisie komt.

Reageer