Emre Erkmen

Cameraman

Emre Erkmen is cameraman.
Er zijn 4 films gevonden.

Auf Einmal

2016 | Drama

Duitsland/Nederland 2016. Drama van Asli Özge. Met o.a. Sebastian Hülk, Julia Jentsch, Hanns Zischler, Sascha Alexander Gersak en Luise Heyer.

Na een feestje in Karstens appartement blijft de mysterieuze Anna als laatste over. Als de twee het feest samen voortzetten, stort Anna opeens in. In een fractie van een seconde moet Karsten beslissen wat hij doet: blijft hij bij haar of zoekt hij hulp? Zijn keuze op dat ene moment blijkt enorme consequenties te hebben.

Lifelong

2013 | Drama

Turkije/Duitsland/Nederland 2013. Drama van Asli Özge. Met o.a. Defne Halman, Hakan Çimenser en Gizem Akman.

Kunstenares Ela (Halman) en architect Can (Çimenser) wonen in een prachtig, door hem ontworpen huis in een van de betere buurten van Istanboel. Hun huwelijk rammelt, hoewel ze het niet benoemen - laat staan ruzie maken. Visueel sterk, nadrukkelijk gestileerd drama over verlies en afscheid nemen, heeft prima acteurs in beide hoofdrollen. Wat niet in woorden wordt gezegd, wordt impliciet duidelijk via de kunst die Ela maakt en haar stille gezicht, waarop angst en wanhoop te zien zijn. Prima opvolger van Özge's debuut Men on the Bridge/Köprüdekiler.

Voice of My Father

2011 |

Turkije 2011. Orhan Eskikoy en Zeynel Dogan. Met o.a. Zeynel Dogan en Gulizar Dogan.

In documentaire stijl geschoten drama over de lotgevallen van een Koerdische gastarbeider in Saoudi-Arabië en zijn gezin. Tiger-kandidaat op het IFFR.

Men on the Bridge

2009 | Drama

Duitsland/Turkije/Nederland 2009. Drama van Asli Özge. Met o.a. Cemile Ilker, Umut Ilker, Fikret Portakal en Murat Tokgöz.

Drie mannen die aan de Bosporusbrug in Istanbul hebben gewerkt vertellen over hun leven en werk.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Emre Erkmen op televisie komt.

Reageer