Franz Fagot

Componist

Franz Fagot is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Le miroir du désir

1996 | Erotiek

Frankrijk 1996. Erotiek van Servais Mont. Met o.a. Julia Austin, Clara Mars, Patrick Hamel, Donn Martin en Laurence Leroy.

Seksfilm.

Le livre des désirs

1996 | Erotiek

Frankrijk 1996. Erotiek van Servais Mont. Met o.a. Anne Maréchal, Fabien, Allen en Carlos.

Romain en Ursula zijn een koppel van rond de dertig en hun huwelijk heeft zwaar te lijden onder de dagelijkse sleur. Romain klaagt regelmatig tegen Ursula over haar gebrek aan passie en erotische fantasieën. Op een avond worden Romain en Ursula uitgenodigd bij hun goede vriendin Judith. Ze is net terug uit India en tijdens het diner komt het gesprek al gauw op de Kama Sutra en het mysterieuze India. Ursula krijgt een boek van Judith, dat ze heeft meegenomen van haar vakantieadres, en vertelt dat volgens een oud gezegde fantasieën waarheid worden na het lezen van elk hoofdstuk

Dépendance

1994 | Drama, Erotiek

Frankrijk 1994. Drama van Servais Mont. Met o.a. Yvonne Horton, Thomas van Hamak, Kimbalee Chivers, Christophe Larr en June.

Antoine (Van Hamak) is kunstschilder. Hij is zijn inspiratie kwijt, enkele weken voordat hij op een belangrijke tentoonstelling zijn werken moet ophangen. Ook met zijn vrouw Caroline (Horton) loopt het in bed niet meer zoals het vroeger was. Hij krijgt een anonieme brief, waarin hem wordt voorgesteld mee te doen met een erotisch spel, waardoor hij zijn creativiteit kan terugkrijgen. Nieuwe brieven brengen hem nieuwe ideeën hoe hij Caroline in extase kan brengen; daarbij worden de bizarste plaatsen aangewezen. Zonder deze anonieme aanwijzingen weet het stel zich geen raad meer in bed en worden zij afhankelijk van de inhoud der brieven. Ondermaats erotisch tv- filmpje met eentonige muziek van Franz Fagot; ook de horizontale tango's zijn slaapverwekkend. Het scenario is van Léa Ellyna en Didier Fischerman. Het camerawerk is van Norbert Marfaign- Sintes. Ook bekend als INVITATIONS ÉROTIQUES.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Franz Fagot op televisie komt.

Reageer