Ronald Kerkman

Scenarist, Cameraman, Editor

Ronald Kerkman is scenarist, cameraman en editor.
Er zijn 3 films gevonden.

De inspirator

2018 | Komedie, Drama

Nederland 2018. Komedie van Hans Breetveld. Met o.a. Sytske van der Ster, Hans Breetveld en Mary-Lou van Steenis.

Verandermanagement-goeroe Gijs Schippers staat op het punt zijn leven een nieuwe draai te geven door zijn gezin te verlaten voor één van zijn jonge studentes. Als plotseling de tweelingbroer van zijn vrouw traumatisch om het leven komt, besluit hij te wachten met zijn plan.

Lege maag

2009 | Drama

2009. Drama van Hans Breetveld. Met o.a. Hans Breetveld, Frédérique Huydts, Hein van der Heijden en Katarina Justic.

Op het moment dat zijn persoonlijk leven totaal op zijn kop staat, besluit David Keller drie weken te gaan vasten onder leiding van de Australische goeroe Lucy die zich met haar cursisten heeft teruggetrokken in de Temple of Trust.

Vrouwenvlees

2003 |

Nederland 2003. Erwin van den Eshof. Met o.a. Raffi Assink, Kathenka Woudenberg, Maja van den Broecke, Ziko Assink en Maike Meijer.

Gruwelsprookje over een naar vrouwenvlees smachtende slagersknecht. Cor en Marieke Koevermans zijn broer en zus en leiden een gelukkig leven. Als hun liefhebbende ouders door een meteoriet verpletterd worden, zet deze gebeurtenis een kettingreactie in werking en verliezen de twee kinderen in enkele secondes alles wat zij liefhebben. Ze staan er alleen voor, maar gelukkig hebben ze elkaar nog. Dit laatste is echter maar van korte duur, want de twee kinderen worden in verschillende pleeggezinnen ondergebracht en verliezen elkaar uit het oog. Marieke verlaat Cor samen met haar stralende nieuwe vader en moeder en Cor gaat naar huis met een ruwe gezette en strenge vrouw. Cor wordt een eigenaardige man en werkt als slagersknecht in een oude slagerij. Hij slaagt er maar niet in een vrouw voor zich te winnen en liefde te ontvangen. Hij doet verwoede pogingen om liefde te vinden, maar merkt dat hij zichzelf in het bijzijn van vrouwen niet onder controle heeft en de duistere drang naar vlees niet kan onderdrukken

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ronald Kerkman op televisie komt.

Reageer