Peter Cookson

Acteur

Peter Cookson is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

The Scarlet Horseman

1946 | Western

Verenigde Staten 1946. Western van Ray Taylor en Lewis D. Collins. Met o.a. Paul Guilfoyle, Peter Cookson, Virginia Christine, Victoria Horne en Danny Morton.

Serial in dertien hoofdstukken. Matige western-serial, de laatste die Universal zou maken. In 1946 hield de studio met de serial-produktie op. Howard levert de Indianen geweren zodat ze onder leiding van Horne (een vrouw, weer eens wat anders) in opstand kunnen komen. Guilfoyle en Cookson moeten daar een einde aan maken. De eerste vermomt zich daartoe als de Scarlet Horseman, een legendarische Indianenaanvoerder. Horne trapt er niet in, maar hij weet voldoende verwarring te stichten om te kunnen handelen. Guilfoyle was een bijrolacteur tussen 1935 en 1960, vrijwel onbekend bij westernfans. Hij had weinig charisma en wekte weinig interesse. De man leefde van 1902 tot 1961 en zou nimmer meer een hoofdrol spelen.

Fear

1946 | Drama

Verenigde Staten 1946. Drama van Alfred Zeisler. Met o.a. Peter Cookson, Warren William, Anne Gwynne, James Cardwell en Nestor Paiva.

Bijzonder lauwe herverfilming van Dostojevski's CRIME AND PUNISHMENT; dat krijg je, als je je produktienormen aanpast aan het beschikbare budget.

The Adventures of Kitty O'Day

1945 | Avonturenfilm, Drama

Verenigde Staten 1945. Avonturenfilm van William Beaudine. Met o.a. Jean Parker, Tim Ryan, Peter Cookson en Lorna Gray.

Jean Parker speelt de hoofdrol in een commerciƫle Monogram-film over een parmantige vrouw.

The Girl Who Dared

1944 | Misdaad

Verenigde Staten 1944. Misdaad van Howard Bretherton. Met o.a. Grant Withers, Lorna Gray, Veda Ann Borg, Roy Barcroft en Willie Best.

Goed gespeeld misdaadverhaal van Republic, met een interessante rolverdeling, met name de bijrollen.

Swingtime Johnny

1944 | Musical

Verenigde Staten 1944. Musical van Edward Cline. Met o.a. Harriet Hilliard, Peter Cookson, Tim Ryan en The Andrews Sisters.

Showbizartiesten lopen weg uit hun theater om de oorlogsproduktie op te stuwen door in een munitiefabriek te gaan werken. Alsof dat vermaak is.

Detective Kitty O'Day

1944 | Mysterie

Verenigde Staten 1944. Mysterie van William Beaudine. Met o.a. Jean Parker, Peter Cookson, Tim Ryan en Veda Ann Borg.

Parker voegt iets bruisends en pikants toe aan de rol van amateur speurneus, die een misdaad tracht op te lossen. Een plezierige, luchtige film met weinig geld gemaakt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Peter Cookson op televisie komt.

Reageer