Richard Cummings

Acteur

Richard Cummings is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The End of Violence

1997 | Actiefilm, Thriller, Experimenteel, Drama

Verenigde Staten/Duitsland/Frankrijk 1997. Actiefilm van Wim Wenders. Met o.a. Bill Pullman, Andie MacDowell, Gabriel Byrne, Rosalind Chao en Pruitt Taylor Vince.

Regisseur van gewelddadige films (Bill Pullman) wordt ontvoerd en krijgt koekje van eigen deeg. Wim Wenders levert met The End of Villence een pretentieus en moralistisch commentaar op toenemende sensatiezucht.

Time Under Fire

1996 | Sciencefiction, Fantasy

Verenigde Staten 1996. Sciencefiction van Scott P. Levy. Met o.a. Jeff Fahey, Richard Tyson, Jack Coleman, Rick Batalla en Bryan Cranston.

Bij toeval ontdekt de bemanning van een Amerikaanse onderzeeƫr een doorgang naar een andere tijdszone en vrijwel direct wordt er een expeditie uitgezonden om via deze weg een kijkje in de toekomst te nemen. De expeditie staat onder leiding van commandant Deakens die in de toekomstige wereld zijn eigen zoon tegenkomt: een vrijheidstrijder die probeert te overleven

The Galloping Cowboy

1926 | Western

Verenigde Staten 1926. Western van William J. Craft. Met o.a. Bill Cody, Alex Hart, Edmund Cobb, Barney Gilmore en Florence Ulrich.

Bill is de erfgenaam van de rijke rancher Hart. Tweede in de erfopvolging is Cobb, die in werkelijkheid een bendeleider is. Hij wil Bill een voortijdige dood laten sterven. Aardige bijzonderheid is dat Bill in deze western gewapend is met een zweep die hij ook gebruiken kan. Hij is daarmee een voorloper van westernsterren als Lash LaRue en Whip Wilson, die na 1945 de zweep zouden prefereren boven de revolver.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Richard Cummings op televisie komt.

Reageer