Gloria Castillo

Acteur

Gloria Castillo is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Reform School Girl

1957 | Misdaad

Verenigde Staten 1957. Misdaad van Edward Bernds. Met o.a. Gloria Castillo, Ross Ford, Edward Byrnes, Ralph Reed en Jack Kruschen.

Een goedkope produktie over een meisje betrokken bij moord, waarbij de dader verdween.

Invasion of the Saucer-Men

1957 | Sciencefiction, Horror

Verenigde Staten 1957. Sciencefiction van Edward L. Cahn. Met o.a. Steve Terrell, Gloria Castillo, Frank Gorshin, Raymond Hatton en Ed Nelson.

Een korte SF-film met titelmonsters die door slimme tieners overtroefd worden. Opnieuw gemaakt als THE EYE CREATURES.

Invasion Of The Saucer Men

1957 | Sciencefiction

1957. Sciencefiction van Edward Cahn. Met o.a. Gloria Castillo, Steven Terrell, Frank Gorshin en Raymond Hatton.

Een korte SF-film met titelmonsters die door slimme tieners overtroefd worden. Opnieuw gemaakt als THE EYE CREATURES.

The Vanishing American

1955 | Western

Verenigde Staten 1955. Western van Joseph Kane. Met o.a. Scott Brady, Audrey Totter, Forrest Tucker, Gene Lockhart en Jim Davis.

Deze routineuze remake van het boek van Zane Grey werd door Alan LeMay geschreven. Het geheel concentreert zich op de actiemogelijkheden en minder op de tragiek van de Indianen. Brady is Blandy die zich te weer stelt tegen Tucker en zijn mannen die het land van de Indianen in willen pikken. Totter is de erfgename van een ranch en ook zij krijgt het aan de stok met Tucker; ze kiest de zijde van de Indianen. Silverheels en Stevens waren echte Indianen. Stevens was zelfs de kleinzoon van de befaamde Geronimo.

The Night of the Hunter

1955 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1955. Horror van Charles Laughton. Met o.a. Robert Mitchum, Shelley Winters, Lillian Gish, James Gleason en Evelyn Varden.

De godsdienstwaanzinnige psychopaat Harry Powell - Mitchum in zijn beste rol - papt aan met een rijke weduwe, maar haar argwanende kinderen gooien roet in het eten. Bij verschijning wisten critici noch publiek The Night of the Hunter te plaatsen: een curieuze mix van horror, sprookje en melodrama, vol ongebruikelijke shots en surreƫle settings. Intussen geldt Powell echter als klassieke cinemaschurk, en noemen meesters als Scorsese, Malick en de broers Coen de film - de enige van regisseur Laughton - als inspiratiebron.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gloria Castillo op televisie komt.

Reageer