Michael Blanchard

Acteur

Michael Blanchard is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Enchanted

1998 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1998. Komedie van John Ward. Met o.a. John Ward, Sydney Penny, David Kaufman, Jaid Barrymore en George Anthony Baker.

Het zwakke satirische scenario is van hoofdrol/regisseur Ward, die overigens niet op de aftiteling vermeld staat (als schrijver en regisseur). David Russell (Ward) staat altijd klaar met goede raad als vrienden hem nodig hebben. Dankzij Davids advies hebben zij succes, maar Davids eigen leven is een grote puinhoop. Als hij in de chaos ten onder dreigt te gaan, komt er een deus ex-machina in de vorm van Frank (Beaumont), die hem vaardig door de problemen loodst. Een obscure film, die vooral bekende Hollywood successen (STAR WARS, A FEW GOOD MEN, enz.) inclusief topacteurs (Tom Cruise, Woody Allen, enz) parodieert. Soms is dat aardig gelukt, maar de kijker vraagt zich wel af wat nu eigenlijk de bedoeling was. Het camerawerk is van Joseph C. D'Alessandro.

Burning Vengeance

1988 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Ronald Ross. Met o.a. Robert Pentz, Robert McCourt, Joe Maggard en Michael Blanchard.

Een moeilijk te volgen en goedkope film rond anti-drugs agent Pentz, die een aanval van misdadigers overleeft, waarbij zijn familie wordt uitgeroeid. Hij verlaat, opmerkelijk gespierd voor een invalide die jaren in coma heeft gelegen, zijn ziekenhuisbed en wreekt zich op zijn vroegere aanvallers. Schrijver/regisseur Ross, vroeger een stuntspecialist, heeft een vreemd gevoel voor humor dat soms tot uiting komt, vooral in zijn portrettering van een slechterik. Opgenomen in North-Carolina.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Blanchard op televisie komt.

Reageer