Ursula Reit is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Mich will ja keiner

1990 | Drama, Familiefilm

Duitsland 1990. Drama van Sigi Rothemund. Met o.a. Ursela Monn, Sabina Trooger, Peter Sattmann, Steven Bennett en Paul Herwig.

Als juf Monn haar klas naar de komende vakantie vraagt, vertelt de tien-jarige Bennett dat hij met zijn ouders naar Amerika gaat. Dit is bezijden de waarheid, want zijn ouders zijn gescheiden. Zijn vijftien-jarige broer Herwig mag naar een vakantiekamp. Monn vertelt dat zij in d'r eentje vakantie gaat houden, in een huisje in de buurt. Als Bennett, die bij zijn vader woont, zijn moeder bezoekt, hoort hij dat ze met haar vrijer gaat trouwen en op huwelijksreis gaat. Teleurgesteld doolt hij rond, en zoekt juffrouw Monn op. Een aandoenlijke film over gebrek aan warmte en verwarde gevoelens als het gevolg van een echtscheiding. Scenario van Daniel Christoff. Camerawerk van Rolf Liccini.

Mit der Liebe spielt man nicht

1973 | Komedie, Romantiek

Duitsland 1973. Komedie van Hans W. Busse. Met o.a. Johanna Liebeneiner, Wolfgang Schwarz, Irene Marhold, Harald Juhnke en Ursula Reit.

Een niet onvermakelijke liefdes-komedie over de ondeugende dochter van een hotelier, die verliefd is op een jonge aantrekkelijke en veel belovende dokter. Door te doen alsof ze zwanger is, probeert ze deze met een list te strikken. Dit alles tot de super grote schrik van haar uiterst fatsoenlijke broer, die in vertrouwen genomen was en een schandaal vreest, waardoor hij meent dat ze niet meer aan de nette buren kunnen vertonen.

Willy Wonka & the Chocolate Factory

1971 | Musical, Familiefilm, Fantasy, Jeugdfilm

Verenigde Staten 1971. Musical van Mel Stuart. Met o.a. Gene Wilder, Jack Albertson, Peter Ostrum, Roy Kinnear en Julie Dawn Cole.

Roald Dahl bewerkte zelf zijn bekende jeugdboek tot een scenario voor deze fraai vormgegeven musical. De jonge Charlie mag, samen met een paar andere kinderen, een dagje doorbrengen in de geheimzinnige chocoladefabriek van Willy Wonka. Wilder is briljant als Wonka, de hoogst bizarre directeur van het bedrijf. Het ene moment vriendelijk en toegeeflijk, een seconde later een gevaarlijke, sadistische man, die niets liever wil dan de hebberige kinderen - afgezien van Charlie zijn de andere kinderen verschrikkelijke etterbakjes - straffen. De film, die af en toe te eng is voor al te jeugdige kijkers, is het hoogtepunt in het verder weinig opmerkelijke oeuvre van regisseur Stuart.

Toilettengeflüster

1971 | Erotiek

Zwitserland 1971. Erotiek van Mario D'Alcala. Met o.a. Ursula Reit, Alon D'Armand en Kurt Grundmann.

De titel zegt reeds genoeg: seks in de toiletten.