Galyn Gorg

Acteur

Galyn Gorg is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Firestorm: 72 Hours In Oakland

1993 | Drama, Familiefilm

Verenigde Staten 1993. Drama van Michael Tuchner. Met o.a. LeVar Burton, Jill Clayburgh, Michael Gross, Eva Gholson en Roger Bearde.

Een driedaagse brand in Oakland in Californië in de herfst van 1991 verwoestte zowat 800 hectare land, bijna vierduizend woningen en richtte voor ongeveer drie miljard gulden schade aan. Aan de hand van een heroïsche brandspuitersfamilie die net vers in de regio waren aangeland mogen wij dit soort gepassioneerde verfilmingen naar een ware gebeurtenis meemaken. Voorzien van alle chlichés uit het boek. Vooral voor pyromanen en bejaarde heren.

Nightingales

1988 |

Verenigde Staten 1988. Mimi Leder. Met o.a. Mimi Kuzyk, Susan Walters, Britta Phillips, Chelsea Field en Kristy Swanson.

Over de liefdes en levens van leerlingverpleegsters, die intern zijn, en met elkaar verbonden door de slaapzaal. Saaie pilot voor een tv-serie de maar kort op de buis was met Suzanne Pleshette. Later werd de film verkort tot 78m.

The Bikini Shop

1985 | Komedie

Verenigde Staten 1985. Komedie van David Wechter. Met o.a. Michael David Wright, Bruce Greenwood, Barbara Horan, Debra Blee en Ami Julius.

Een wat onbetekenende komedie, die beslist niet verschrikkelijk is over twee broers, die een winkeltje erven, waar zwemkleding wordt verkocht. De ene broer ziet het niet zo zitten en wil de zaak zo snel mogelijk kwijt maar de andere broer vindt dat ze met behulp van een drietal mooie meiden zich op de verkoop van bikini's moeten storten. Een typische 'sun, sand 'n surf-film'. Ook bekend als THE MALIBU BIKINI SHOP.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Galyn Gorg op televisie komt.

Reageer