Shelley Hirst

Cameraman

Shelley Hirst is cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

The Wedding Tackle

2000 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 2000. Komedie van Rami Dvir. Met o.a. Adrian Dunbar, James Purefoy, Tony Slattery, Neil Stuke en Leslie Grantham.

Gevatte situatiekomedie rond vrouwenliefhebber Hal (James Purefoy) die van zijn aanstaande verloofde Vinnie (Susan Vidler) hoopt af te komen door haar te laten versieren door een vriend. Maar Hal is niet de enige die het huwelijk wil afblazen. Een andere vriend - die aast op Vinnie - wil Hal compromitteren met versgeschoten seksfoto's van het vrijgezellenfeest. Vinnie heeft zelf ook zo haar twijfels en het feest lijkt haar de ideale gelegenheid om haar hart te luchten. Allerhande slinkse plannen die in combinatie onverwacht uitpakken.

Peggy Su!

1997 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1997. Komedie van Frances-Anne Solomon. Met o.a. Daphne Cheung, Jacqui Chan en Jonathan Arun.

Komische tv-film, gemaakt voor de BBC, over de 19-jarige Peggy Su (Pamela Oei) die in 1962 vanuit Hongkong in Liverpool belandt om met haar broer en schoonzus de familiewasserette te bestieren. Haar nieuwe leven bevalt steeds beter totdat ze hoort dat haar vader onderweg is met haar aanstaande echtgenoot. Peggy besluit hals over kop op zoek te gaan naar een lokale liefde om te voorkomen dat ze wordt uitgehuwelijkt. Regisseur Solomon, een succesvol voorvechtster voor culturele diversiteit in Britse, Canadese en Zuid-Afrikaanse film- en televisieproducties, baseerde Peggy Su! op haar ervaringen met bevriende Chinese families in geboorteland Trinidad.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Shelley Hirst op televisie komt.

Reageer