Debra Blee

Acteur

Debra Blee is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Sloane

1986 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1986. Actiefilm van Daniel Rosenthal en Richard Belding. Met o.a. Robert Resnik, Debra Blee, Ann Milhench, Jonee Gamboa en Charles Black.

Sloane (Resnick), een avontuurlijke ex-politieman, gaat op de Filippijnen achter de ontvoerders van een vrouw aan. De nogal gewelddadige held houdt er een heel eigen opsporingstechniek op na: maak overal stennis, dan kom je vanzelf een keer de schurken tegen. Als een soort terzijde zijn er nog confrontaties met kannibalistische grotbewoners en een religieuze sekte. Deze goedkope actiefilm werd al in 1984 opgenomen, maar pas in 1986 uitgebracht. Het scenario is van Aubrey K. Rattan. Camerawerk van John Hart. Technicolor, Dolby.

The Bikini Shop

1985 | Komedie

Verenigde Staten 1985. Komedie van David Wechter. Met o.a. Michael David Wright, Bruce Greenwood, Barbara Horan, Debra Blee en Ami Julius.

Een wat onbetekenende komedie, die beslist niet verschrikkelijk is over twee broers, die een winkeltje erven, waar zwemkleding wordt verkocht. De ene broer ziet het niet zo zitten en wil de zaak zo snel mogelijk kwijt maar de andere broer vindt dat ze met behulp van een drietal mooie meiden zich op de verkoop van bikini's moeten storten. Een typische 'sun, sand 'n surf-film'. Ook bekend als THE MALIBU BIKINI SHOP.

Hamburger... The Motion Picture

1985 | Komedie

Verenigde Staten 1985. Komedie van Mike Marvin. Met o.a. Leigh McCloskey, Dick Butkus, Debra Blee, Barbara Whinnery en Randi Brooks.

De eerste seksuele escapades van een paar studenten. Weer een wanprodukt dat aan de huidige Amerikaanse jongerenfilms kan worden toegevoegd.

Savage Streets

1984 | Horror, Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1984. Horror van Danny Steinmann. Met o.a. Linda Blair, John Vernon, Robert Dryer, Johnny Venocur en Sal Landi.

De rauwe jeugdbende van Dryer maakt Sunset Boulevard onveilig en krijgt het aan de stok met Blairs zachtzinnige bende van brave high-school-borsten, die uit wraak Dryers Chevy '57 mollen. Dryer c.s. stuiven op Blairs doofstomme zuster af die ze terroriseren, molesteren en verkrachten. Een stompzinnige tienerfilm met onnodig gewelddadige scènes. De makers waren nog onvolwassener dan het publiek waarvoor zij het bedoelden.

The Beach Girls

1982 | Komedie

Verenigde Staten 1982. Komedie van Pat Townsend. Met o.a. Debra Blee, Val Kline, Jeana Tomasina, James Daughton en Adam Roarke.

Drie meisjes organiseren in het riante huis van de afwezige oom van een van hen een wild feest, dat nog een stuk wilder wordt door een partij op het strand aangespoelde marihuana. Allerbelabberdst.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Debra Blee op televisie komt.

Reageer