Diderik Evers

Cameraman

Diderik Evers is cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

Anton Corbijn Inside Out

2012 | Documentaire, Biografie

Nederland/Duitsland/Verenigd Koninkrijk/Italië/Zweden 2012. Documentaire van Klaartje Quirijns.

Quirijns, bekend van politiek geëngageerde documentaires als The Dictator Hunter, trok ruim drie jaar op met Nederlands succesvolste fotograaf, Anton Corbijn. Een enerverende klus, kriskras de wereld over, op bezoek bij sterren als U2, Metallica en George Clooney. Tussen de bedrijven door zien we Corbijn thuis in Den Haag, in zijn geboortedorp en op familiefeestjes. Een informatieve biografie leverde het niet op, wel een fraai impressionistisch, soms inzichtelijk en ontroerend portret van een introverte man die leeft voor en communiceert via zijn kunst.

Ziezoo

2005 | Documentaire

Nederland 2005. Documentaire van Joeri Bleumer.

Drie kinderen van vier jaar oud wonen rond de Nieuwmarkt. Met een fantasierijke blik op de wereld nemen ze de kijker mee door deze Amsterdamse buurt. Fraaie beelden van bloemetjes en beestjes worden afgewisseld met beelden van de kijkende kinderen en een tocht per boot door een donkere tunnel.

Dochter

2005 | Drama, Korte film

Nederland 2005. Drama van Marleen Jonkman. Met o.a. Caro Lenssen, Matthias Schoenaerts, Bart Klever en Elvira Out.

Marie, een jonge vrouw van twintig, wacht op de terugkeer van haar vader. Ze doodt haar tijd in een oude loods met het opknappen van zijn oude boot, in de hoop dat hij contact met haar zal opnemen. Ze vlucht in haar eigen wereld, waarin haar afkeer voor de werkelijkheid steeds groter wordt. Marie wordt geconfronteerd met haar geïsoleerdheid als ze Mattias ontmoet, een jongen die op het loodsenterrein werkt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Diderik Evers op televisie komt.

Reageer