Tom Wilhite

Producer

Tom Wilhite is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

The Adventures of Tom Thumb & Thumbelina

2002 | Animatie, Fantasy, Familiefilm

Verenigde Staten 2002. Animatie van Glenn Chaika.

Toen Tom Thumb (Tom Duimpje met de stem van Elijah Wood) nog heel klein was wist hij te ontsnappen uit handen van een circusdirecteur. Thumbelina (Duimelijntje, zoetgevooisd door Jennifer Love Hewitt) deed zestien jaar over haar ontsnapping. Net op het moment waarop Thumbelina de beentjes neemt is ook Tom Thumb aan de wandel. In het begin klikt het niet zo tussen haar venijn en zijn goeiigheid. Maar een identiek postuur als gedeelde smart en kwaadaardige mollen als gemeenschappelijke vijand doen wonderen.

My Louisiana Sky

2001 | Drama, Familiefilm

Verenigde Staten 2001. Drama van Adam Arkin. Met o.a. Juliette Lewis, Kelsey Keel, Shirley Knight, Amelia Campbell en Chris Owens.

De twaalfjarige Tiger Ann (Keel) baalt. Van haar boerse omgeving in Louisiana, en nog meer van haar ouders, die simpel zijn. Het is dan ook een opluchting voor haar dat ze met haar mondaine tante (Lewis) meemag naar grote stad Baton Rouge. My Louisiana sky is een kinderfilm voor het gezin, gemaakt voor tv. Debuterend regisseur Arkin (zoon van Alan) doet niks opvallends. De film moet het hebben van debutante Keel, die enkele prijzen won.

The Brave Little Toaster Goes to Mars

1998 | Animatie, Familiefilm, Fantasy, Sciencefiction

Verenigde Staten 1998. Animatie van Robert C. Ramirez.

Tekenfilm met niet echt voor de hand liggende hoofdpersonages, zoals een bureaulamp met een Surinaams accent, een hautaine magnetron, een spoelkraan met wulpse oogopslag enzovoorts, enzovoorts. Belangrijkste figuur - want titelheld - is het broodroostertje, dat is voorzien van een niet weg te branden big smile en malle multifunctionele handvatjes. Het avontuur draait om de geheime plannen van het gehoorapparaat uit de keukenla, dat 'zacht en duidelijk' signalen opvangt uit de ruimte. Voor de kleintjes is The brave little toaster goes to Mars ongetwijfeld een meesterwerk, maar ouders die het al elf jaar oudere origineel kennen, zullen zich snel vervelen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tom Wilhite op televisie komt.

Reageer